Jerry vann 816 335 kronor i Miljonlotteriets jackpotdragning

Jerry från Bromölla vann oväntad semesterbonus

Att få extra pengar på fickan innan semestern är aldrig fel. Detta blev sanning för Jerry, 69, som i juni vann Miljonlotteriets Jackpot på 816 335 kronor. En vinst som bland annat gick till en efterlängtad ny bil.

Sista dagen innan sommarsemestern fick Jerry från Bromölla ett överraskande telefonsamtal. När bevattningsmaskinerna han arbetat med tystnade berättade kvinnan i telefonen att han var vinnare av Miljonlotteriets Jackpot på 816 335 kronor.

– Jag blev först alldeles stum och håret reser sig på armarna. Jag tänkte först fråga damen som ringde om hon drev med mig, innan jag förstod att det var sant, berättar Jerry.

Jerry och hans fru hade redan innan vinsten tankar på att köpa en ny bil, så valet blev enkelt – en Volvo S60. Först var planen att även köpa en husbil, men efter lite funderingar bestämde de sig för att renovera och betala av lånet på huset istället. 

När vi pratar med Jerry två månader efter vinsten har han redan hunnit lägga nytt golv och byta ut diskmaskin, torktumlare och spis. 

– Det var inget stort jobb, men jag är en aktiv person, gillar att hålla igång och har lite svårt att sitta still, skrattar Jerry.

Förutom att bygga om och fixa hemma arbetar Jerry med industritjänster runt om i Sverige. Han har varit medlem i Miljonlotteriet flera år och har inga planer på att sluta. 

– Jag kommer fortsätta att prenumerera på Miljonlotteriet och ser redan fram emot nästa Jackpotdragning, säger Jerry och skrattar. 

Läs mer om Miljonlotteriets Jackpotdragning
Vinn jackpott på bingo
Ingegerd vann 1 miljon