Kjell vann 730 520 kronor i jackpotdragningen

”Jag sa till husägaren att jag jobbar gratis hos dig i dag”

Snickaren Kjell låg på köksgolvet hos en kund och monterade ett kök när Miljonlotteriet ringde för att berätta att han vunnit 730 520 kronor på jackpottdragningen.
– Det var så chockartat. Där och då var det väldigt svårt att ta in, berättar Kjell.

Det var när snickaren Kjell var ute på jobb hos en kund som turen var framme. Telefonen ringde mitt i köksmonterandet och i andra änden sa en röst att det var från Miljonlotteriet. Föga förvånande tappade Kjell koncentrationen när han fick veta att han var den nya jackpottvinnaren. 

– Jag sa till husägaren att jag vunnit pengar och jobbar gratis hos dig idag, skrattar Kjell. 

Kjell berättar att han drivit sitt företag i nästan 40 år och att det varit tufft som egenföretagare i vissa lägen. Som nu när han likt de flesta i samma sits kämpar med att hålla företaget flytande genom Corona-pandemins konsekvenser. 

– Jag är väldigt lycklig och tacksam över att kunna slappna av lite och räta upp mitt företags ekonomi tack vare vinsten, säger Kjell.

Prenumerationen på Miljonlotteriet är viktig för Kjell eftersom han tycker att alkohol och droger är roten till allt elände i världen. Det är därför som han prenumererat på lotter i över tio års tid och fortsätter att vara prenumerant.

Läs mer om Jackpot
Jan vann en bil värd 400 000 kr
Möt fler vinnare