Kjell vann en bil – på nitlotten.

"Det här är ett lotteri som jag aldrig lämnar"

Kjell från Linköping kunde knappast fått en bättre start på sin Miljonlotten-prenumeration. För nitlottsvinsten som är en bil värd 400 000 kronor funderar han och sambon att plocka ut en efterlängtad Volkswagen – eller att äntligen bygga sitt drömkök.

Egenföretagaren Kjell är van vid att ha många missade samtal. Så när det för honom okända 031-numret syntes i displayen reagerade han inte först. Men efter en sökning förstod han snart att det var Miljonlotteriets nummer – och att det var något stort på gång.

– Samtidigt kunde jag inte sluta tro att det var ett skämt. Jag vet inte hur jag ska förklara. Där och då bara snurrade det, säger Kjell.

Kjell fick till slut reda på att han haft turen att bli vinnare i nitlottsdragningen. Nu planerar han och sambon för fullt med vad de ska göra med vinsten som är värd 400 000 kronor. De har varit inne ett tag på att skaffa en ny bil och har kikat på en Volkswagen. Samtidigt finns det andra saker som de verkligen behöver, och som finns i Miljonlotteriets vinstutbud.

– Vi har funderat på att bygga ett nytt kök under lång tid men har alltid tyckt att det är för mycket pengar. Nu skulle vi äntligen kunna renovera och göra om. Jag vill riva ut allt och göra om hela planlösningen, säger Kjell och avslöjar sitt intresse för matlagning.

Kjell fick minst sagt en drömstart på sin prenumeration hos Miljonlotteriet. Han började köpa lotter i augusti och säger att det goda ändamålet var en av anledningarna. Med facit i hand kommer han fortsätta att prenumerera länge.

– Det här är ett lotteri som jag aldrig lämnar, säger Kjell.

Maria vann bil värd 400 000
Läs om fler vinnare
Vill du också vinna stort? Skrapa lotter här
Spela bingo