Se när Maria får det glada vinstbeskedet.

”Trodde aldrig jag skulle vinna så stort – och inte på en nitlott!”

Maria från Örebro tror inte sina öron när Miljonlotteriets vinstcoach når henne. Inte vinstcoachen heller när Maria reagerar på vinsten. Se filmen och hör själv det oväntade svaret som visar att bilvinsten värd 400 000 kronor verkligen hamnat i rätt händer.

Se när Maria får det glada beskedet

Samlad och med något behärskad röst svarade Maria i telefonen från jobbet när Miljonlotteriets vinstcoach Elisabeth nådde henne. Vinstcoachen gav det glädjande beskedet att Maria var den som haft turen att ha vunnit på en av sina nitlotter. 

– Jag kunde knappt tro att det var sant och började nästan att gråta. Det är jättesvårt att förstå och är liksom helt overkligt. 

Efter stund med lite information om vinsten berättade Maria varför hon valt att gå med i Miljonlotteriet. 

– När jag fick erbjudandet tyckte jag att det lät som att man gjorde en god sak för andra, genom att gå med. 

Hennes arbetskollegor såg Maria komma ut alldeles chockad från konferensrummet och undrade såklart vad som hade hänt. Hon berättade den glada nyheten varpå de skrek rakt ut av glädje.  

– Jag trodde aldrig att jag skulle vinna såhär stort och definitivt inte på en nitlott. 

Maria berättar att hon hört att många inte ens skickar in sina nitlotter och vill därför uppmana alla att göra. Även om man inte vinner något första gången så har skraplotten Miljonlotteriet ytterligare en makalös extravinst, nämligen nitlottsdragningen. De dragningarna sker åtta gånger om året och omfattar alla nitlotter för aktuell period. 

På frågan om vilken bil hon ska välja ut svarar hon att det är för tidigt att säga men att hon hoppas få den lagom till våren. 

Vill du också vinna? Beställ lotter här!
Monica vann bil värd 400 000
Läs om fler vinnare