Monica vann en bil – på nitlotten!

Monica fick nitlottsvinst i födelsedagspresent 

Monica från Alingsås skrev in sin nitlott bara några timmar innan registreringen stängde. När Miljonlotteriets unika extradragning avgjordes stod det klart att hon vunnit en bil till ett värde av 400 000 kronor, på sin nitlott. Vinsten kom som en chock dagen efter hennes födelsedag.

Efter att hon nyligen gått i pension hade Monica ett stillsamt födelsedagsfirande hemma. Dagen efter satt hon och tittade på husbilar när Miljonlotteriets vinstcoach Elisabeth ringde för att berätta det glädjande beskedet att Monica vunnit en bil till ett värde av 400 000 kronor. 

– Det var helt fantastisk! Jag har spelat i många år så det var på tiden. Och vilken slump att hon ringde just när jag satt och tittade på bilar, säger Monica. 

Det var nära att hon missade chansen att dra hem en storvinst från första början. 

– Jag hade helt glömt av lotten. Eftersom det inte var någon vinst på den så tänkte jag inte mer på det. Men det var tur att jag kom på det, säger Monica.

Firade med middag

När vinstbeskedet kom fick Monica en anledning att fira sin födelsedag ännu en gång och gick ut på middag med sin man. 

– Det är svårt att tänka sig en bättre födelsedagspresent än en drömbil. Nu ska det bli roligt att välja vilken det blir, säger Monica.

Monica har varit runt och tittat på några olika bilar men vilken det blir är det ännu inte bestämt. 

Monica avslutar med att säga att hon är glad att överskottet från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens ideella verksamhet. Det är en stor anledning till varför hon varit kund hos Miljonlotteriet i flera år.

Maria vann bil värd 400 000 kr
Möt fyra lyckliga storvinnare
Beställ lotter som gör skillnad