Linda skrapade fram en roligare somar

Linda skrapade fram en roligare sommar

När det gäller stor spänning i ett litet format levererar Jippi. Linda Bergqvist från Kalix  vann 20 000 kronor. Nu väntar äventyr för familjen.

Fick vinnarfeeling

Linda satt hemma i soffan och tittade på tv. Plötsligt fick hon en känsla att satsa några kronor på skraplotten Jippi online. Hennes magkänsla stämde. Linda skrapade fram 20 000 kronor – det är vad vi kallar en roligare vardag.

– Jag tänkte, är det verkligen sant? Och det var det! Jag var tvungen att kolla flera gånger. Först efter att jag pratat med vinstcoachen Elisabeth blev det verkligt, berättar en glad Linda.

Möjlighet för familjen

Med två små barn hemma var det en utmaning att få ekonomin att gå ihop under föräldraledigheten. Vinsten från Jippi-lotten blev därför en fantastisk överraskning som öppnade upp möjligheter för hela familjen.

– Jag kände tacksamhet. Var föräldraledig vid tidpunkten, och alla vet att man kanske inte just då har som mest pengar. Så det var verkligen ett tillskott i kassan, säger Linda.

Spännande upplevelser

Med denna oväntade vinst kan Linda nu ge sina barn minnesvärda upplevelser och en roligare sommar, fyllt av äventyr. Främst blir det resor och lekland.

Vi planerar att åka till Lycksele djurpark och sova över en natt. Det blir även några extra besök på lekland, samt att jag och min sambo ska övernatta på Lupioberget, avslutar Linda.

Jippi-lotten har bevisat att stor spänning kan komma i ett litet format. Grattis Linda och din familj, och hoppas att ni får en härlig sommar!

Skrapa Jippi
Bodil fick jackpott två gånger
Möt fler av våra vinnare