Maria vann 100 000 kronor på lott från Miljonlotteriet.

Från tvivel till skraplycka

I huvudet på Maria hade tankar om att avsluta sin lottprenumeration börjat snurra. Efter att ha varit prenumerant i drygt fem år kände hon att den där vinsten hon längtade efter inte skulle komma. Men så en dag...

Det var en höstig lördagsmorgon som storvinsten uppenbarade sig. Precis som vanligt satt Maria från Kvänum med sin familj runt köksbordet och skrapade månadens lotter.

 Vi brukar skrapa på helgen, efter frukosten. Oftast skrapar vi en ruta per lott per person och sedan skickar vi vidare lotten till nästa person. Det är uppskattat hos barnen eftersom det blir lika många skrap för alla, berättar hon.

Även vinsten kommer blir uppskattad av barnen. Plötsligt satt Maria med en vinst på 100 000 kronor i handen. Vad pengarna skulle användas till var självklart. 

Tidigare har vi bara vunnit småvinster. Med den här vinsten har vi kunnat boka dubbla resor, berättar Maria nöjt.

Först ska vi på skidsemester i Trysil. Efter det ska vi återvända till USA där vi hade vår bröllopsresa. Barnen minns inte mycket utav den resan och de tycker det ska bli väldigt kul att åka dit igen. Kanske är det besöket på Disneyland som lockar dem mest. Det ska bli så kul! Berättar hon.

Vill du också uppleva äkta skraplycka? Skrapa en lott eller bli prenumerant!

Bonnee vann 500 000
Möt fler av Miljonlotteriets vinnare