Monica vann 946 743 kronor i Miljonlotteriets jackpotdragning

Monica sätter guldkant på tillvaron

En dag i sköna maj ringde telefonen hemma hos Monica i Kista. Det var bara vi som ville meddela att hon vunnit närmare en miljon kronor.

Den lyckliga vinnaren av Miljonlotteriets andra jackpotdragning för året blev Monica. Slutsumman hamnade på otroliga 946.743 kronor, något som Kista-bon först inte trodde var sant.

– Tyvärr var ju första tanken när ni ringde att ni lurades så man trodde ju inte på det. Det sker ju en hel del bedrägerier i dagens samhälle. Så jag var tvungen att ringa runt till lite bekanta innan det sjönk in. Då blev jag gladare och på bättre humör vilket piggar upp generellt. Det sker så mycket elände så man behöver ljusglimtar som denna. Sedan firade jag med kaffe och bakelse.

Det var inte första gången som turen var framme för Monica. 

– Jag är nog lite av en turgumma för jag har vunnit förr. Kanske inte just en sån här hög summa, men jag har ändå vunnit. 

På frågan vad hon ska göra för sin vinst behövde hon inte fundera länge svaret.

– Jag ska resa till bekanta i södra Sverige och Nederländerna. Det är sånt där man gått och tänkt på ett tag men som man inte unnat sig och som man skjutit upp för att annat kommit emellan. Jag har också nyligen fått en ny balkong så den ska jag fylla med blommor och växter samt sätta guldkant på tillvaron, exempelvis bjuda ut vänner på middag. En liten gest som visar att man bryr sig. 

Monica har varit prenumerant av och till sedan 2014.

– Det är ju så roligt! Det blir en spänning i vardagen och det är kul att välja vinster från vinstshoppen. 

Vi på Miljonlotteriet önskar ett stort grattis!

Monica vann 1 miljon
Möt fler vinnare
Skrapa lotter