Monica vann jackpotdragning

Monica trodde att vinsten var bluff

Monica från Kista trodde först att storvinsten var en bluff. Nu, när närmare en miljon kronor satts in på hennes bankkonto, ska hon sätta guldkant på tillvaron. 

Tre gånger om året är det extra spännande att prenumerera på Miljonlotteriets lotter. Vid dessa tillfällen ska en av prenumeranterna utses till jackpotvinnare – en titel som brukar innebära en vinstsumma med många nollor. Det vet Monica. Hon är den senaste jackpotvinnaren och är numera 946 743 kronor rikare.

Tyvärr var första tanken när de ringde och berättade om vinsten att de lurades. Det är svårt att tro på något sånt. Det sker ju en hel del bedrägerier i dagens samhälle. Så jag var tvungen att ringa runt till lite bekanta innan det sjönk in. Då blev jag gladare och på bättre humör vilket piggar upp generellt. Sedan firade jag med kaffe och bakelse.

Det var inte första gången som Monica fick anledning att fira en vinst.

Jag är nog lite av en turgumma för jag har vunnit förr. Kanske inte just på Miljonlotteriet och inte en sån här hög summa, men jag har vunnit förr. 

Vad Monica ska göra för vinsten var självklart redan från början. 

Jag ska resa till bekanta i södra Sverige och Nederländerna. Det är sånt där man gått och tänkt på ett tag men som man inte unnat sig och som man skjutit upp för att annat kommit emellan. Jag har också nyligen fått en ny balkong så den ska jag fylla med blommor och växter samt sätta guldkant på tillvaron, exempelvis bjuda ut vänner på middag. En liten gest som visar att man bryr sig. 

Monica har varit prenumerant på Miljonlotteriet sedan länge, och har inga planer på att sluta.

 Det blir en spänning i vardagen. Dessutom är det kul att välja vinster från vinstshoppen. 

Vill du också vinna stort? Ta chansen!
Henrik vann en ny Toyota
Möt fler vinnare

Fakta om Miljonlotteriet:
Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta speloperatörer. Hos oss kan du prenumerera på skraplotter, spela bingo och skrapa lotter online. Dessutom kan du köpa lotter i butik. Överskottet från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens verksamhet. Det är vinst på i snitt var femte lott och som mest kan du vinna 5 miljoner.