Monika skrapade fram 100 000 och firar med resa till Thailand.

Monikas drömresa förverkligades

Att Vetlanda snart skulle bytas ut mot vajande palmer och kritvita stränder på andra sidan jorden hade Monika aldrig kunnat ana när hon satt hemma en kall oktoberkväll. Det som krävdes för att förändra tillvaron var en skraplott från Miljonlotteriet.

Det var en ruggig höstkväll som Monika från Vetlanda skrapade fram vinsten på 100 000 kronor på Miljonlotteriets prenumerationslott. En vinst som skulle ta henne till strålande solsken och varma dagar i en annan del av världen. När vinsten uppenbarade sig var hennes första tanke var att hon sett fel. När chocken väl lagt sig gav hon lotterna till sin man. Utan att avslöja något. 

– Utan att berätta något bad jag min man att registrera lotterna på nätet. När han läste på lotterna trodde han först att vi vunnit 1 000 kronor, men blev väldigt chockad när han förstod att vi vunnit 100 000 kronor, skrattar Monika

Under en längre tid hade paret drömt om att komma iväg på en långresa, något som vinsten möjliggjorde. För pengarna valde de att ta en resa till Thailand över nyår. 

– Det var en drömresa. Vi har varit på Kanarieöarna tidigare, men det var kul med en lite längre resa, berättar Monika

Resten av pengarna lades på lite nya kläder och en ny dammsugare. Nu hoppas Monika på en ny vinst, men tycker att det viktigaste är att bidra till ett gott ändamål

Vill du också vinna? Ta chansen!
Maria skrapade fram 100 000
Möt fler vinnare

Fakta om Miljonlotteriet:
Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta speloperatörer. Hos oss kan du prenumerera på skraplotter, spela bingo och skrapa lotter online. Dessutom kan du köpa lotter i butik. Överskottet från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens verksamhet. Det är vinst på i snitt var femte lott och som mest kan du vinna 5 miljoner.