Pentti van stort hos Miljonlotteriet för tredje gången.

Penttis tredje högvinst

Han har lyckats vinna storvinst från Miljonlotteriet, inte mindre än tre gånger. Sammanlagt har han vunnit nästan en halv miljon, vilken otrolig tur!  
Hoppas att turen håller i sig! berättar Pentti. 

Han har prenumererat på Miljonlotteriets skraplotter i 13 år. På de åren har han haft den otroliga turen att skrapa fram tre fantastiska högvinster.

– Första gången jag hade tur var när jag träffade min fru för 50 år sedan, sedan dess har turen hållit i sig, berättar den glada vinnaren.  

Han vann första gången 2006 han vann då 10 000 kronor som han valde att spendera den på en resa med hela familjen. Nästa vinst kom fem år senare och då var det en splitter ny Volvo värd 350 000 kronor. Och i somras var det dags igen, nu var det härliga 200 000 kr. 

– Man brukar säga att blixten inte slår ner på samma plats två gånger, här har den slagit ner tre! Mina nära och kära tycker att det är helt otroligt, det tycker jag med, berättar han glatt 

Kanske blir det elektronik för hela vinster eller så blir det något annat, det är inte helt bestämt än. Tydligt är i alla fall att han är en riktig turgubbe! 

Roger vann 5 miljoner
Möt fler vinnare
Blir du sugen på att vinna något härligt? Testa en skraplott direkt!