Roger vann fem miljoner!

Roger chansade på tröjan och vann 5 miljoner

Tänk att ett gammalt tröjnummer kan ge dig högvinsten i Miljonlotteriet! Det var vad som hände när Roger valde kuvertet som gav honom fem miljoner under Vinnardagen. Året kunde knappast börja bättre – och detta med en lott som skrapades en fredag den 13:de!

Roger erkänner att han det händer att han brukar glömma av att rätta sina lotter. Så den där fredagen den 13 juli hade han tre månaders lotters som låg oskrapade och väntade på honom. Han bestämde sig för att sätta sig vid datorn och registrera lotterna. Vi sjätte lotten lystes plötsligt skärmen upp av ordet ”storvinst”! Då hade han fortfarande inte skrapat lotten, så han visste inte hur mycket han hade möjlighet att vinna. 

– Jag tänkte att jag kanske vunnit runt 10 000 och det är ju mycket pengar. Men när jag väl skrapat alla rutor visade det sig att jag var garanterad 500 000 men hade chans på hela 5 miljoner!

Med vinsten kommer en inbjudan till Miljonlotteriets Vinnardag som den här gången hölls på vackra Hällsnäs i Mölnlycke. Väl där gällde det att satsa på rätt kuvert för att få den mest åtråvärda av alla Miljonlotteriets vinster; då finns det många knep att ta till. För Roger blev det en ungdomshobby som avgjorde valet.

– Jag spelade hockey när jag var ung och hade tröja nummer 24, så jag bestämde mig för att ta det fjärde kuvertet på den andra raden. Det visade sig vara ett riktigt bra val! 

När han väl öppnat kuvertet och läst summan kunde han inte tro att det var sant.

– Först såg jag bara 5:an och tog för givet att det var 500 000. Det känns jättesvårt att förstå att det verkligen blev 5 MILJONER! 

Hus & hobbies för pengarna

Eftersom Roger inte visste hur stor vinsten skulle bli, vågade han inte dra upp alltför storslagna planer i förväg. Därför funderade han bara på att lägga lite pengar på att rusta upp huset.

– Men nu när jag dragit storvinsten kan jag slå på stort – så varför inte köpa ett helt nytt hus till mig och min dotter istället! Sedan har jag många hobbies, bland annat motorcross som jag delar med min dotter och mountainbike som jag kör tillsammans med min särbo. Det blir nog en resa för att titta på Formel 1 också, drömmer han vidare.  

Roger har varit med i Miljonlotteriet till och från under de senaste fem åren. En av anledningarna är att överskottet går till IOGT-NTO-rörelsens aktiviteter för att stödja utsatta människor. Och en annan är så klart den kittlande känslan att det är möjligt att vinna 5 miljoner. 

– Det är jag ju faktiskt ett levande bevis på nu, säger Roger med ett brett leende!

Vill du också ta chansen att vinna stort? Skrapa en lott här
Erbjudande: Bli prenumerant i dag och få extra lotter i premie
Henrik vann 300 000