Roger har skrapat fram högsta vinsten på sin skraplott från Miljonlotteriet

Chock och förvirring när Roger fick chans på 5 miljoner

Roger hade missat att skrapa flera månaders lotter. När han satte sig ner för att registrera lotterna fick han en överraskning – en chans på 5 miljoner. ”Jag är chockad, har nog fortfarande inte fattat det” säger han

Roger från Västerås har prenumererat på Miljonlotteriet från och till i fem år, men han är inte alltid så snabb på att skrapa sina lotter. I mitten av juli hade Roger flera lotter som låg oskrapade. 

– Jag kan vara en riktig slarver. Vi skulle till Sälen med familjen och jag bestämde mig för att registrera lotterna på nätet innan vi åkte, berättar han.

Roger hann bli både irriterad och tänka att han aldrig vinner, innan texten ”storvinst” kom upp på skärmen. 

Jag förstod först inte hur mycket jag hade vunnit. Det tog mig till morgonen efter innan jag skrapade lotten och insåg att jag garanterat hade vunnit 500 000, men hade chans på 5 miljoner! skrattar Roger.

För vinsten har Roger lite olika tankar, bland annat tänker han gräva om grunden på huset, renovera badrummet och kanske resa. När vi pratar med honom är han på väg upp till Sälen för att tillsammans med sin särbo cykla Cykelvasan för tredje gången. 

Cykling är ett stort intresse och för vinsten blir det säkert en ny cykel till särbon och en bekvämare sadel till mig, berättar han.

I januari kommer Roger att resa till Göteborg för att delta i Miljonlotteriets årliga Vinnardag, där kommer han vara med i dragningen och få veta slutsumman på sin vinst. 

Jag har nog fortfarande inte riktigt förstått att jag har vunnit. När chocken har lagt sig får vi börja planera resan till Göteborg, säger han.

Monika skrapade fram 100 000
Möt fler vinnare
Skrapa och vinn