Veronica vann dubbla storvinster hos Miljonlotteriet.

Veronica vann två storvinster – samma månad

Veronica Haglund från Örebro har minst sagt haft turen på sin sida. Först vann hon 200 000 kronor på Miljonlotten. Samma månad skrapade hon fram ytterligare 10 000 kronor.

Veronica bor i en villa strax utanför Örebro tillsammans med sin man. Deras två barn är utflugna och studerar på olika håll. När Veronica vann första gången satt hon hemma en lördagskväll och skrapade sina lotter. Hon fick då syn på tre stycken likadana belopp på 200 000 kronor i spelfältet.

– Vilken glädje! Jag kunde inte tro mina ögon och var tvungen att räkna alla nollor flera gånger. Nu kan jag göra sådant som jag har gått och tänkt på länge, skrattar Veronica.

Ny storvinst – efter bara några veckor 

Bara några veckor efter var det otroligt nog dags igen. Den här gången var tursamma Veronica hemma med sin äldsta son. Hon loggade in på sitt konto för att se om pengarna kommit in och passade samtidigt på att skrapa några fler lotter. Plötsligt såg hon och sonen på skärmen att hon vunnit 10 000 kronor.

– Jag trodde aldrig jag skulle vinna igen och särskilt inte på så kort tid, säger Veronica.

Vinster som renoverar hemmet

Med pengarna kan Veronica uppfylla sin dröm och renovera huset hon bor i. I första hand handlar det om en renovering av badrummet och övervåningen. Därefter är planen att fortsätta upprustningen i resten av huset med andra projekt.

– Detta var precis den push vi behövde för att komma igång med renoveringen, säger Veronica.

Prenumererar för den goda sakens skull

Sedan 14 år tillbaka har hon varit prenumerant på Miljonlotteriet. Det är ändamålet som gjort att hon stannat så länge.

– När jag köper lotter så försöker jag alltid välja de med öronmärkta pengar för ett visst ändamål som till exempel Miljonlotteriets Vit Jul-lott, säger Veronica. 

Vill du också bli en vinnare. Beställ lotter här
Spela bingo och vinn jackpottar
Sofias vinst förändrade livet
Läs om fler av Miljonlotteriets vinnare