Miljonlotteriets bingospel Miljonbingo
Miljonlotteriets bingospel Miljonbingo

Ett bingo med jackpott som ger chans på en miljon kronor

Bingot där jackpotten kan göra dig till miljonär

Med turen på din sida garanterar jackpotten dig 50 000 kronor – och ger dig chans till en hel miljon. Testa bingolyckan i Sveriges häftigaste bingospel – Miljonbingo.

Pris: 20 kr
Jackpott: Chans på en miljon kronor kr
Antal bollar: 75 st

Miljonlotteriets bingospel Miljonbingo

I detta storslagna variantbingo har du chans att dutta hem hela 1 000 000 kronor – wow! Spelet börjar med fem roliga och peppande omgångar. I den första får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller på diagonalen. I de kommande deldragningarna är det vågräta rader som gäller. I den femte och sista spelomgången ska du ha full bricka inom 52 bollar för att ha chans på den eftertraktade bingomiljonen. Lyckas du med det blir du inbjuden till en högvinstdragning, som under pompa och ståt avgörs i Mölnlycke utanför Göteborg. Då är du garanterad 50 000 kronor i vinst. Men har du riktigt tur går du hem med högsta vinsten som är 1 000 000 kronor – bingo! Om flera personer vinner jackpotten samtidigt delar dessa på vinsten.

Bingospelet startar när minst fyra spelare med minst åtta brickor har gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång. Vinstandelen i Miljonbingo är 50%. Av din insats går 10,08 % till jackpotten och 39,92% går till den aktuella spelomgångens vinstpott.

Bingo! Du får en välkomstgåva

Till dig som ny kund på Miljonlotteriet finns en välkomstgåva att hämta. När du skapar ett helt nytt konto hos oss bjuder vi dig på 100 kronor att spela för. Det är vårt sätt att hälsa dig välkommen till vår härliga gemenskap, spelglädje och bingovärme! Du börja ditt bingoäventyr till miljonen genom att skapa ett konto.