Miljonbingo har högsta vinsten.

En MILJON anledningar att spela bingo

Storslagna nyheter – och storslagna vinster. Vår största bingosatsning någonsin är här. Om du har turen att pricka in rätt bricka kan du bli bingomiljonär i Sveriges häftigaste bingospel – Miljonbingo.

Japp, du läste rätt! I vårt nya variantbingo är högsta vinsten 1 000 000 kronor. En bingobricka kostar 20 kronor och spelet startar när 4 spelare med minst 8 köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång. 

I Miljonbingo deltar du totalt i fem deldragningar. I den första får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller på diagonalen. I de kommande deldragningarna är det vågräta rader som gäller. I den femte och sista ska du ha full bricka för att ha chans på spelets eftertraktade jackpott. 

När jackpotten går ut är du med i vår spännande miljonchansdragning som under pompa och ståt görs i Mölnlycke utanför Göteborg. Du som vinnare kommer bli kontaktad av Miljonlotteriet och vi bokar in dig på en resa till vår bygd i vackra Mölnlycke. Du bjuds på resa, hotell med frukost och en härlig middag. Tillsammans med andra inbjudna högvinstvinnare deltar du sen i en dragning som avgör hur mycket du vinner. Du är garanterad 50 000 kronor. Har du riktigt tur går du hem som miljonär – BINGO!

Bingotävlingar för dig som vill vinna något extra

Det är inte bara genom bingovinster och jackpottar du kan vinna – under tiden numren dras i Miljonbingo ställer chattvärdarna frågor, ibland enkla och ibland lite klurigare. Ibland mailar man in sina tävlingssvar och ibland skriver man dem direkt i chatten. Våra proffsiga chattvärdar guidar dig alltid om något är oklart.

Bingo! Du får en välkomstgåva

Till dig som ny kund på Miljonlotteriet finns en välkomstgåva att hämta. När du skapar ett helt nytt konto hos oss bjuder vi dig på 100 kronor att spela för. Det är vårt sätt att hälsa dig välkommen till vår härliga gemenskap, spelglädje och bingovärme! Du börja ditt bingoäventyr till miljonen genom att skapa ett konto.

Birgitta vann jackpotten för första gången 

Strax innan jul gick jackpotten i Miljonbingo ut för första gången. Denna gång till vår glada och tacksamma kund Birgitta - ”Jag är fortfarande i chock – bättre julklapp kan man inte få! Och vilken upplevelse det kommer bli att få resa ner till Mölnlycke och få ta del av dragningsdagen”.

;