Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

Veckans bingohappenings!

Vilken lycka det är att spela bingo nu när hösten är här. Denna vecka har vi ett fullspäckat schema. Vi strösslar med en fantastisk insättningsbonus, Triss i Jackpot, mumsiga kanelbullar och Fredagskorsord. Chattspelsveckan startar med möjlighet att vinna en Miljonlott. Visst låter det trevligt? Vi hörs i chatten.

Måndag kan vara dagen du blir miljonär

Idag spelar vi både Frukostbingo och Kvällsbingo med möjlighet att vinna en Miljonlott, där högsta vinsten är 10 miljoner kronor.  Här gäller det att svara rätt på chattvärdens fråga, som kan handla om allt mellan himmel och jord.

Vinsten: 50 kr att spela för eller en Miljonlott (värd 50 kr). Du väljer.  Vinsten räknas som en av de tre chattspelsvinster du får vinna per dag.

När: 09.00 - 12.00, 18.00 - 22.00 

Tisdag är Triss i Jackpot 

Upplev Trippel Spänning i Bingospelet Stjärnskottet! I det spännande spelet Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en helt ny nivå. Nu har inte bara en, inte två, utan tre lyckliga spelare möjligheten att vinna stort och dela på en fantastisk vinstsumma, som är lika stor som jackpotten själv!

När: 09.00 - 12.00, 18.00 - 22.00
Var: Bingorum 1 när chattvärden är på plats 

Läs mer här: Triss i jackpott

Onsdag firar vi Kanelbullens dag    

Säg hej till Kanelbullens dag! Vi firar med smaskiga frågor i bingochatten där tolv lyckliga personer har möjlighet att vinna en fin bakmatta med degskrapa. 

Läs om priset här:  Bakmatta och degskrapa

När: 09.00 - 22.00 (hela dagen när chattvärden är på plats)
Villkor: Du kan vinna en varuvinst per dag. För att delta ska du vara en aktiv spelare som har köpt ett bingospel under kampanjperioden.

Torsdag är Triss i Jackpot 

I bingospelet Stjärnskottet är bingoglädjen just nu extra stor. Här får tre personer chansen att vara med och dela på samma vinstsumma som jackpottsumman om den går ut. Delad glädje är trippelglädje!

När: 09.00 - 12.00, 18.00 - 22.00
Var: Bingorum 1 när chattvärden är på plats
Läs mer här: Triss i jackpott

Fredagskorsord med fina vinster

Äntligen är vår populära tävling tillbaka med ett nytt kryss. Perfekt för dig som gillar korsord och älskar att vinna. Tre vinnare belönas med 100 kronor i bonus.

När: fredag den 6 oktober klockan 13.00 - 15.00
Hur: Så fort du tror dig veta kryssets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname.
Läs mer här: Bingokrysset

Lördag  är det dubbelt upp i chattspel

Idag dubblar vi vinsterna i våra populära chattspel Stegen, Sifferbingo och Speglande siffror. Dessa stjärnor baseras på bingospelet och du kan både lita på tur och skicklighet.

När: Hela dagen när chattvärden är på plats
Hur: Chattvärden bestämmer under dagen när hen spelar våra favoriter och hur ofta och där emellan varierar med andra roliga tävlingar. 

Söndag är Triss i Jackpot  

Trippel Glädje avslutar bingoveckan. I Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en ny nivå. Nu kan du dessutom uppleva Trippel Spänning. Tre lyckliga vinnare har möjlighet att dela på en fantastisk vinstsumma. En summa som är lika stor som självaste jackpotten. 

När: 09.00 - 12.00, 18.00 - 22.00 
Var: Bingorum 1 när chattvärden är på plats
Läs mer här: Triss i jackpott


Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter