Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

Cheesus vilken chattvecka!

Vilken fullspäckad chattvecka! Vi lanserar nya kluriga Rimkampen, du kan delta i korsord och favoriten Triss i Jackpott spelas faktiskt tre gånger. Veckan avslutas med att du kan vinna ett fint ostset från Sagaform. Det skulle väl smaka?

Måndag är uppfinnardag 

Vi älskar bingochatten. Där hänger vi tillsammans. Nu har du chans att bidra med dina tankar och idéer. Tipsa oss. Hitta på nya chattspel och tävlingar. Givetvis belönas du. Utvalda förslag vinner 100 kronor i bonus till bingospel. Dessa förslag presenteras i chatten och spelas nästkommande veckor.  Mejla din idé till bingo@miljonlotteriet.se senast söndag den 15:e oktober. 

Tisdag är det Triss i Jackpot 

Upplev Trippel Spänning i Bingospelet Stjärnskottet! I Stjärnskottet har vi tagit bingoglädjen till en helt ny nivå. Tre lyckliga spelare har möjligheten att vinna stort och dela på en fantastisk vinstsumma, som är lika stor som jackpotten själv. 

Var: Bingorum 1 när chattvärden är på plats 
När: 10.30- 12.00 & 18.00-21.00
Läs mer här: Triss i jackpott

Onsdag är det Rimkampen – ett helt nytt chattspel 

Chattvärdarna klurar alltid på nya roliga spel och tävlingar för att förgylla din tid i bingochatten. Här är en ny rolig och kreativ utmaning som vi tror du kommer att älska. Snabbast vinner.

Så här funkar det:
1. Chattvärden skriver ett ord i chatten
2. Du rimmar på ordet så snabbt som möjligt (Skriver chattvärden ”häst" kan du rimma med ord som "bäst", ”fest" eller "flest".)
3. Tre vinnare. Där snabbast vinner 30 kr. Tvåan vinner 20 kr och den på tredje plats får 15 kr.

På premiärdagen dubblar vi vinster till detta chattspel. 

Torsdag är det Triss i Jackpot 

Trippel Spänning i populära Bingospelet Stjärnskottet. Tre lyckliga spelare har möjligheten att vinna stort och dela på en fantastisk vinstsumma, som är lika stor som jackpotten själv.

När:  09.00-11.30, 18.00-21.00
Var: Bingorum 1 när chattvärden är på plats 
Läs mer här: Triss i jackpott

Fredag är korsordsdagen med fina vinster

Äntligen är vår populära tävling tillbaka med ett nytt kryss. Perfekt för dig som gillar korsord och älskar att vinna. Tre vinnare belönas med 100 kronor i bonus.

När: fredag den 13 oktober klockan 13.00 - 15.00
Hur: Så fort du tror dig veta kryssets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname.
Läs mer här: Bingokrysset

Lördag är Triss i Jackpot  

I vårt bingospel, Stjärnskottet, briljerar bingoglädjen just nu som aldrig förr. Vi erbjuder nu tre lyckliga personer chansen att dela på jackpottsumman om den skulle gå ut - delad glädje är trippelglädje.

När:  09.00-11.30, 18.00-21.00
Var: Bingorum 1 när chattvärden är på plats 
Läs mer här: Triss i jackpott

Söndag är fetaostens dag - vinn ostset 

Grekland är fantastiskt. Turkosa hav och god mat. Ett välkänt inslag i grekisk matkultur är fetaost. Och idag är det fetaostens dag. Det firar vi i bingochatten. Tolv greklandsälskare vinner ett ostset genom att svara rätt på chatvärdens frågor.
Läs mer om vinsten här: Osthyvel och ostkniv

När: 13.00-16.00 och 18.00-22.00 (hela dagen när chattvärden är på plats)
Villkor: Du kan vinna en varuvinst per dag. För att delta ska du vara en aktiv spelare som har köpt ett bingospel under kampanjperioden.Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter