Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

En ruggigt spännande bingovecka

Årets Halloween-vecka bjuder på mängder av bingohappenings. Under veckan kan du även roa dig med nya Vit jul och Bus eller blomster, samt fler kul och kluriga upptåg.

Måndag och tisdag är Bus eller blomster 

Vi startar årets läskigaste vecka med en skrämmande tävling i bingochatten. Håll utkik efter chattvärdens läskiga påståenden. Vad är sant och vad är falskt? Vinn blomstercheckar eller bingoslantar.

När: 13.00–15.00 och 18.00-22.00
Hur: Håll utkik efter chattvärdens påståenden. Vad är sant och vad är falskt? 
Vinst: Välj mellan 50 kronor att spela för eller en blomstercheck
Var: I chattrum 1 (när chattvärden är på plats)
Villkor: Du får vinna max en gång per dag och det räknas inte i dina tre chattvinster du får vinna per dag.
Läs mer här: Bus eller blomster

Onsdag kväll virvlar det bokstäver

En kul kväll där chattvärdarna kommer att blanda bokstäverna i ord och skapa förvirring. Vi kommer att spela Ordjakten, Ordmixen, Ordröran och Baklänges. Listar du ut det rätta svaret vinner du 25 kronor i bonus att använda i spelet. 

När: 18.00–21.00
Var: I chattrum 1
  

Torsdag lanseras Vit jul bingo 

Vi vill att alla barn ska ha rätt till en njutbar jul. Vit jul är ett initiativ där vi utmanar dryckestraditioner i syfte att skapa en fin jul för barn och vuxna. Läs mer om Vit jul här.
 

Fredag är korsordsdagen med fina vinster 

Fredagen är äntligen här. Det betyder att det finns ett helt nytt korsord att lösa, med chansen för tre lyckliga vinnare att ta hem 100 kronor var att spela för.

När: fredag den 3 november klockan 13.00 – 15.00 i Bingorum 1
Hur: Så fort du tror dig veta korsordets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname
Läs mer här: Bingokrysset

Lördag är det dubbla vinnare i alla chattspel

I bingorummet har du inte bara möjlighet att vinna genom bingospel varje dag. Du har även en extra chans att vinna priser i vår chatt. Vinsten är alltid minst 15 kronor i bonus. Denna lördag är det extra roligt då vi kommer kora två vinnare i alla chattspel under hela dagen. Vi ses i chatten!

När: hela dagen (när chattvärd är på plats)
Var: Chattrum 1
Läs mer här: Dubbla vinnare
 

Söndag är det Tipspromenad

Äntligen är vår populära korsordstävling tillbaka. Perfekt för dig som gillar korsord och älskar att vinna. Tre vinnare belönas med 100 kronor i bonus.

Hur: Svara på fyra 1-X-2-frågor. Mejla svaret fort till vinnare@miljonlotteriet.se
När: 13.00–15.00
Var: Chattrum 1
Vinst: 100 kronor till bingospel
Villkor: Ett bidrag per deltagare. Ange nickname i mailet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Vinnaren annonseras i chatten vid 15-tiden. För att vinna ska man komma på första, tredje eller femte plats.
Läs mer här: Tipspromenaden
 

Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter