Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

Måndag är nya Kodordet 

Idag spelar vi nya chattspelet Kodordet. Det är ett tips vi har fått av bingopelaren Elisabeth. På den stora premiärdagen kommer vinsterna att vara generösa, hela 30 kronor i vinst. Det är vårt sätt att tacka er för engagemang och deltagande. 

Så här funkar Kodordet:
Varje siffra i koden motsvarar en bokstav i alfabetet (1 = A, 2 = B). Spelare måste använda denna kod för att klura ut det hemliga ordet. Koden 6 29 18 19 20 blir ordet FÖRST. Lyckas du lista ut ordet belönas du med en bonus som kan användas för att köpa bingobrickor.

När: Hela dagen, när chattvärden är på plats
Var: Bingorum 1
Har ni fler förslag?  Vi tar alltid emot tips på nya bingospel eller tävlingar i chatten. Maila  vinnare@miljonlotteriet.se

Tisdag är Triss i Jackpot 

Delad glädje är trippelglädje. I det populära bingospelet Stjärnskottet går Jackpotten ut hela 160 gånger per månad. Varje gång jackpotten går ut och en chattvärd är på plats, får tre personer chans att dela på summan.

När: 09.00–11.30, 18.00–21.00, när chattvärden är på plats
Var: Bingorum 1
Läs mer här: Triss i jackpott

Onsdag är En kväll för sportfantaster!

Ta på dig din matchtröja. Gör dig redo att testa din kunskap om sport. Chattvärden kommer att ställa frågor om allt från ikoniska idrottsevenemang till legendariska idrottsutövare. Chattvärden säger till när hen väljer att spela sportfrågor. Det kommer att finnas fantastiska priser att vinna. Välj mellan 50 kronor i bonus, en Miljonlott eller en blomstercheck. 

När: 18.00–21.00, när chattvärden är på plats
Var: Bingorum 1

Torsdag är Kramkvällen 

Visa bingokärlek. Ge bort bingokramar till dina medspelare. När du svarar rätt på frågan som bingovärden ställer, vinner du en chattvinst till dig och samtidigt en kram till dina medspelare. Kramen består av en chattvinst som du ger bort till en medspelare i chatten. Alla kramar har olika värde beroende på i vilket chattspel den dyker upp. Minsta värdet är 15 kronor. In och sprid kramar i bingochatten!

När: 18.00–21.00, när chattvärden är på plats
Var: Bingorum 1
Läs mer här: Kramar i bingochatten

Fredag är korsordsdagen 

Fredagen är äntligen här. Det betyder att det finns ett helt nytt korsord att lösa, med chansen för tre lyckliga vinnare att ta hem 100 kronor var att spela för.

När: fredag den 10 november klockan 13.00 - 15.00 i Bingorum 1
Hur: Så fort du tror dig veta korsordets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname
Läs mer här: Bingokrysset

Lördag är Triss i Jackpot 

Bingo är ett socialt spel. Och delad glädje är trippelglädje. I det populära bingospelet Stjärnskottet går Jackpotten ut hela 160 gånger per månad. Varje gång jackpotten går ut och en chattvärd är på plats får tre personer chansen att dela på summan.

När: Hela dagen, när chattvärden är på plats 
Var: Bingorum 1
Läs mer här: Triss i jackpott

Söndag är fars dag med tipspromenad och Fars-frågor

Häng med på tipspromenad. Kryssa hem 100 kr tillsammans med far, farbror, farfar, morfar eller andra släktingar. Under promenadens gång i bingochatten ställs fyra 1-X-2-frågor. 

Hur: Svara på fyra 1-X-2-frågor. Mejla svaret fort till vinnare@miljonlotteriet.se
När: 13.00–15.00
Var: Chattrum 1
Vinst: 100 kronor till bingospel
Villkor: Ett bidrag per deltagare. Ange nickname i mejlet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Vinnaren annonseras i chatten vid 15-tiden. För att vinna ska man komma på första, tredje eller femte plats.
Läs mer här: Tipspromenaden

På kvällen mellan 18:00 - 22:00 spelar vi Fars- frågor med fina vinster!
Det kommer "Fars-frågor" där vinnaren antingen vinner 50 kr, en lott eller ett blomsterkort, du bestämmer!  Man får vinna max en "Far-fråga" idag och den räknas in i de tre chattspel du får vinna per dag.


Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter