Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

Veckans bingohappenings 

Årets sista vecka är fullspäckad med roligheter. Hela fyra roliga och kluriga chattaktiviteter varje dag fram till att år 2024 står vid dörren.


09.00–12.00 Gissa maträtten och vinn 100 kronor i bonus till bingospel

Häng med på en smakfull resa genom chatten. Låt dina kulinariska färdigheter sätta tonen. Om du lyckas skapa den perfekta maträtten med de givna ingredienserna har du möjligheten att vinna fantastiska priser. Lyft på locket till en kulinarisk utmaning och låt matkonsten guida dig till en smakfull belöning!
Läs mer här: Lös matgåtan


13.00–16.00 Kramar i bingochatten värda 20 kronor! 

När du svarar rätt på bingovärdens fråga presenterar, får du möjlighet att sprida glädje genom att ge bort en virtuell kram till en medspelare i chatten. Delad glädje är dubbel glädje – ta chansen att skapa en positiv stämning och dela vinstglädjen med dina medbingospelare!
Läs mer här: Kramar i bingochatten


16.00–17.30 Fyra Guldfrågor värda 50 kronor i bonus till bingospel

Kamma hem fina priser genom tävlingar chatten. Just nu är våra bingovärdar extra generösa och delar ut fyra Guldfrågan (värd hela 50 kronor). Missa inte chansen att addera extra spänning till ditt bingospel och öka dina vinstmöjligheter genom Guldfrågorna.
Läs mer här: Guldfrågan


18.00–22.00 Triss i jackpott varje kväll hela veckan! 

Visste du att vårt populära spel Stjärnskottet har i snitt 130 jackpottvinnare varje månad?  Vi tror på att dela glädje. I bingospelet Stjärnskottet är glädjen just nu tredubbel. Här har tre personer möjligheten att dela en vinst som matchar jackpottens storlek om den utlöses. Trippel glädje väntar!

När: 18.00–22.00, varje dag, när chattvärden är på plats
Var: Bingorum 1 
Läs mer här: Triss i jackpott

Gott Nytt År!