Miljonlotteriets skraplott Vit Jul
Miljonlotteriets skraplott Vit Jul

På skraplotten Vit jul kan du vinna 2 miljoner kronor.

Tack för att du bidrar till att fler barn får fina julminnen!

Skrapa nu

Skrapa, vinn och gör gott!

När du köper lotten Vit jul ger du dig själv chans att vinna 2 miljoner kronor. Dessutom kan du vinna 200 000 kronor på extraskrapet och en miljon i Miljonjackpott. Det är vinst på i snitt var tredje lott och totalt 44 miljoner i vinstpotten! 
Vit jul är lotten som har ett alldeles eget julskimmer! Hela överskottet går till hundratals trygga och mysiga julaktiviteter för barn och unga under julen. Aktiviteter som kan betyda allt om man har det tufft hemma.
 

Ge fler barn en trygg jul

Pepparkakor, julklappar och mys med familjen. Det är vad julen borde handla om när man är barn. Men för många unga byts julens magi ut mot en klump i magen vid föräldrarnas första nubbe. Ska mamma eller pappa dricka för mycket i år igen? Blir de arga snart? Kommer jag bli ensam?

Julen ska vara en rolig tid på året som är fylld av förväntningar och önskningar som faller in. Men för vissa barn kan jullovet vara motsatsen, när högtidens dryckestraditioner förstör. Missbruk gör att allt för många svenska skolbarn längtar efter att skolan ska börja igen redan på julavslutningen. Men tack vare ditt lottköp och frivilliga krafter kan vi göra skillnad!

Varje jullov bjuder IOGT-NTO-rörelsen in till hundratals aktiviteter som alla barn är välkommen att delta i. Allt från pepparkaksbak, pingisturneringar till korvgrillning, skattjakter och pulkarace. Det är jullov som varenda unge kan längta tillbaka till, oavsett hur det står till där hemma. Som gör att fler barn kan gå på ledighet med förhoppning att lovet aldrig ska ta slut. Tack för att du skrapar lotten Vit jul!