Träffa vänner för livet i Miljonlotteriets bingochatt.

Bingochatten – som ett vardagsrum på nätet

Vad har vårt bingorum och ett hederligt vardagsrum gemensamt? Jo, båda är en plats för underhållning, umgänge och avkoppling. Det har vi vår bingochatt att tacka för. Vi är så oerhört tacksamma och stolta över vår bingochatt. Enligt oss är den helt klart den bästa som finns. Här förklarar vi varför.

En plats för mycket nöje och glatt humör

Pratglada bingospelare från norr till söder kan vända vilket dystert humör som helt. Tack vare dem, och våra chattvärdar förstås, är det ofta glatt, sällskapligt och socialt i bingorummet. I chatten pratar vi om allt från väder och vind, till recept och tv-program. Om inte ett kravlöst småpratande är nog underhållande för dig, kanske våra roliga tävlingar och aktiviteter är det? Varje gång en chattvärd är på plats har du chans att vinna fina priser utanför bingospelandet. Samtidigt rullar bingobollarna på och rätt som det är faller en jackpott ut. Det är klart man blir glad av något sånt!

Ett tillfälle att koppla av en stund

Framför TV:n, från hängmattan, i sängen, eller kanske från badkaret? Det spelar ingen roll vart du befinner dig. Så länge du har en bärbar dator, iPad eller en telefon kan du sitta vart i Sverige du vill för att spela bingo. Bara det är en skön tanke. Men det är egentligen inte det vi menar med att bingon är avkopplande. Vi menar det faktum att du kan luta dig tillbaka, pusta ut och bara få vara en stund. 

Största vinsten kan vännerna vara

Det sägs att det viktigaste inte är att vinna utan att ha roligt. Och det lovar vi att du kommer ha när du spelar bingo hos oss. När du pratar med andra bingospelare kan du hitta vänner för livet. Det har hänt förr. Du kan såklart vinna också. Allt från bonus och prylar till radvinster och jackpottar. Men vänner är inget du kan köpa för pengar. Titt om tätt anordnar vi bingoträffar i verkligheten. Det ger dig en möjlighet att umgås med dina bingokompisar på riktigt!

Vill du läsa mer om hur du spelar bingo? Läs mer här>>

 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Gör en insättning på Miljonlotteriet