Ditt lottköp ger fler barn ett fint sommarlov

Ett fint lov för alla barn

840.000 lägertimmar. 120.000 hjulningar. En halv miljon kramar. Ett oändligt antal skratt. En del saker går inte att värdera i kronor och ören. Men utan dig vore inte lägerverksamheten för många tusen barn möjlig, vare sig under sommaren eller resten av året.
Tillsammans gör vi skillnad
Att alla barn är värda ett fint sommarlov, det är vi såklart överens om och därför är överskottet som går till sommaraktiviteter för barn helt avgörande. Under sommaren anordnar IOGT-NTO-rörelsen över 70 läger som alla barn är välkomna på. Ditt lottköp gör allt detta möjligt.
Trollebolägret med plats för alla

Trollebolägret som är ett av sommarens många läger, arrangeras i juni varje år och har gjort så sedan 40 år tillbaka är sommarens största äventyr. Lägret går av stapeln ute i skogen utanför Lindesberg och där får över 100 barn uppleva att paddla kanot, sova i tält och under några dagar får de vänner för livet. 

Ett stort äventyr för alla barn
På Trollebolägret finns det nästan hur mycket som helst att utforska för alla deltagande barn. Det är en trygg miljö med engagerande vuxna som gör det möjligt för alla sorters äventyr. Det blir shower vid brasan på kvällen och bad i sjön eller lekar i skogen på dagen. Barnen får anmäla sig till olika aktiviteter så som lådbilsbyggande, vara ute i skogen eller baka. Eller bilda ett band och avslutar veckan med att spela en låt, trots att ingen kunde spela något instrument från början. 
Ett sommaräventyr med fina minnen borde vara en självklarhet för alla barn. Därför är ditt lottköp så viktigt. Bli prenumerant här och ha chans att vinna fem miljoner!
 
Se filmen från Trollebolägret