Fina erbjudanden och spännande tävlingar i bingochatten

En fullspäckad chattvecka!

Vi är glada att presentera nya Mattequizet – ytterligare ett spännande chattspel skapad av våra uppfinningsrika chattspelare. Du kan även delta i kluriga Bingokrysset och spela favoriten Triss i Jackpott. På lördag bjussar vi på en Vit jul Bingo-bricka där överskottet går till trygga och mysiga julaktiviteter för barn och unga under julen.

Måndag är nya Mattequizet

Spelet är en rolig och klurig matematisk övning med en unik tvist. I stället för att enbart lösa matematiska uppgifter inkluderar vi quizfrågor. (Till exempel, prinsessan Viktoria födelseår, minus antalet län i Sverige. Svaret blir 1956.) En generös vinst i form av 40 kronor i bonus hägrar.

När: 09.00–11.30, 18.00–21.00 
Var: Bingorum 1, när chattvärden är på plats 

Tisdag är Triss i Jackpot  

I bingospelet Stjärnskottet är bingoglädjen alltid extra stor. Tre personer får chansen att vara med och dela på samma vinstsumma. Lika stor som jackpottsumman (om den går ut). Häftigt, eller hur? Nu håller vi tummarna att du blir en av de lyckliga tre vinnarna.

När: 09.00–11.30, 18.00–21.00 
Var: Bingorum 1, när chattvärden är på plats 
Läs mer här: Triss i jackpott

Onsdag är Dubbla vinnare i chatten

Dubbel chans att vinna. När du deltar i våra tävlingar i chatten har du chans att vinna fantastiska bonusar, perfekta för att fortsätta din favoritsyssla - bingo.  På onsdag har vi dubbla vinnare i chattehela dagen.

När: 09.00–22.00 
Var: Bingorum 1, när chattvärden är på plats 

Torsdag är Miljonrundan

I den här tävlingen ställs dina kunskaper om Miljonlotteriet på prov. In i bingochatten och spela Miljonrundan, svara på frågor som handlar om Miljonlotteriet. Svaren hittar du på vår hemsida. Du kan vinna en Miljonlott eller 50 kronor att spela för. Du väljer. 

När: 18.00–21.00 
Var: Bingorum 1, när chattvärden är på plats 
Läs mer här: Miljonrundan

Fredag är Bingokrysset och vi höjer antal vinster du kan vinna i chatten!

Friday! Och äntligen är vår populära tävling tillbaka med ett nytt klurigt kryss. Perfekt särskilt för dig som gillar korsord och att vinna. Vi belönar tre vinnare med fantastiska 100 kronor i bonus. 
 
När: klockan 13.00–15.00  
Hur: Så fort du tror dig veta kryssets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte att ange ditt nickname. 
Läs mer här: Bingokrysset
Var: I chattrum 1

Från och med idag kan du vinna upp till fyra chattspelsvinster per dag plus en tävling!

Visste du att tävlar ut totalt över 90 000 kronor i chattvinster varje månad? Från och med idag har du möjlighet att vinna upp till fyra chattspel varje dag, plus en tävling! Du kan vinna två chattspel mellan klockan 9-16 och ytterligare två mellan klockan 16-22. Du kan delta i chattspel i bingochatten och dessa spelas ungefär vartannat bingospel när våra chattvärdar är på plats. 

Var aktiv, var med i chatten och öka dina vinstchanser varje gång du deltar. 

Lördag är Vit jul bingo och vi bjuder på en bingobricka 

Alla har barn är värda en jul utan magont. Vit jul bingo ger överskottet till trygga och mysiga julaktiviteter för barn och unga under julen. Aktiviteter som kan betyda allt om man har det tufft hemma.
 
 

Söndag är Triss i Jackpot

Vi fortsätter med populära Triss i Jackpot i bingospelet Stjärnskottet. Idag får tre personer chansen att vara med och dela på samma vinstsumma som jackpottsumman (om den går ut). Delad glädje är alltid trippel glädje!

När: 09.00–11.30, 18.00–21.00 
Var: Bingorum 1 när, chattvärden är på plats 
Läs mer här: Triss i jackpott

 

Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Skrapa lotter