Miljonlotteriets bingoskola

Spela bingo och upptäck allt roligt i vårt bingouniversum

Ta del av den härliga bingoatmosfären i vårt bingorum när ditt favoritbingo spelas om och om igen. Eller testa något nytt, vi har bingobrickor från endast 2 kronor.

1. Skapa ett kostnadsfritt spelkonto
Innan du kan börja spela bingo hos oss behöver du skapa ett kostnadsfritt spelkonto. Det kan du skapa här

2. Logga in och ta dig till bingosidan
I bingorummet spelar du våra bingospel i en ström. Här finns dessutom chattspel och tävlingar under kvällar och helger, så räkna med överraskningar!

3. Köp en bricka
Du behöver bara klicka på knappen ”Köp brickor".

4. Så spelar du
När du köpt din bricka och spelet drar i gång sker en automatisk duttning på dina bingobrickor. Målet är att få en duttad vågrät, lodrät eller diagonal rad. Eller en hel duttad bricka. Det är så du vinner.

5. Radvinster
När du prickat in en vågrät, lodrät eller diagonal rad är du vinnaren av en radvinst och får då en del av vinstpotten. Du ser vilka som är närmast vinst på ”topp 5” till vänster. 

6. Jackpottar 
När du lyckas få en bricka full av duttar inom ett visst bollutrop är det du som vinner jackpotten. Hur stor jackpotten är beror på vilket spel du spelar. Hur många bollutrop som krävs för jackpott är olika, men du kan alltid se hur många bollar som gäller uppe till höger på spelet. Här kan du läsa mer om våra jackpottar.

En kontantvinst betalas alltid ut till din spelplånbok. Skulle ditt spel av någon anledning avbrytas, till exempel om du tappar din internetuppkoppling, så är du ändå alltid med i dragningen och går inte miste om någon vinstchans. Du kan se en repris på spelet på Mina sidor.

7. De olika bricktyperna

Klassisk – här gäller det att få bingo så fort som möjligt. Pricka in en vågrät, lodrät eller diagonal rad för att få en radvinst. På detta spel finns fem chanser till radvinst. Få full bricka inom det sagda bollutropen för att få jackpott. 

Mönsterbingo – i det här bingot ska du pricka in ett visst mönster. Viket mönster det är syns tydligt eftersom dessa rutor är markerade. För att kamma hem radvinsten behöver du fylla mönstret och jackpotten blir din när hela brickan är full inom maxtaket på bollutrop. 

Variantbingo – när man spelar variantbingo gör man 5 deldragningar, vilket innebär fler vinstchanser. Vid den första dragningen är det en rad som gäller, i de kommande deldragningarna behövs 2 rader, 3 rader och så vidare till 5 rader den femte dragningen. Har du dessutom fått 5 rader inom ett visst antal bollar vinner du en jackpott!