Var med i Miljonlotteriets roliga tävling Historiskt!

Du som gillar historia

Missa inte en minnesvärd stund i bingorummet med historiska moment. Varför gled egentligen Gustav Vasa på skidor genom landet? Vad tusan är bysar för något? Och vad åt man som fredagsmys på 1700-talet? Frågorna är många. Delta i vår spännande chattävling, så får du chansen att briljera med dina historiska kunskaper!

Så fort en chattvärd är på plats under måndagen och tisdagen kan det dyka upp historiska frågor i chatten. Detta kan ske när som helst, helt utan förvarning. För att vinna måste du vara snabbast med att svara rätt på frågan. Lyckas du med detta så vinner du frågespelet 0-100, MIG, värde 250 kronor. Du kan max vinna en MIG per person.

Vill du läsa mer om hur ett chattspel går till? Läs mer här >>

Erbjudandet just nu:
Om du svarar rätt på historiska frågor i chatten har du chansen att vinna frågespelet MIG. Chattvärdar befinner sig i bingorum ett.

När:
Torsdag och Fredag (14-15 mars 2019) samt Måndag och tisdag (18-19 mars 2019).

Villkor:

För att kunna vinna i tävlingen måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Man får vinna max en vinst per person. Tävlingen pågår som vanligt i bingorum ett, förutsatt att det finns en chattvärd på plats.

Till Bingot >>


Fler erbjudanden denna veckan >>