Villkor för Miljonlotteriets blomstrande insättningsbonus

Chansen spirar när du lirar

Har du en dröm som gror? Då kan vi få den att blomstra. Hos oss kan du plocka jackpottar och miljonchanser som kan förändra livet. 

Rosor är röda, violer är blå. Hos oss kan du vinna en miljon eller två. Och en jackpott såklart. Att vi dessutom gödslar din spelplånbok med bonus får vinstchanserna att växa ännu mer. När du gör din första insättning får du upp till 225 kronor i bonus och ett presentkort på blommor. Vinstchanserna spirar när du lirar!

Gör så här för att få din bonus:
1. Gör en insättning
2. Spela för din kontanta insättning
3. När du omsatt din insättning kommer du få samma belopp som du satte in extra av oss. Som mest kan du få 225 kronor i bonus. 
4. Exempel: Sätter du in 50 kronor får du alltså 50 kronor extra att spela för av oss.

Erbjudandet gäller dig som gör din allra första insättning på miljonlotteriet.se

Klicka här för att göra en insättning >>

Våra bonusvillkor:
Du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning. Dina spelköp betalas i första hand med eventuellt bonusbelopp och därefter med kontanta medel. Som mest kan du få 225 kronor i bonus. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du behöver ha omsatt din insättning inom 90 dagar efter att din insättning gjordes för att erhålla bonusbeloppet. Presentkortet på blommor är värt 40 kronor och går att nyttja i alla Euroflorist-butiker. Erbjudandet gäller dig som gör din allra första insättning på miljonlotteriet.se

Låt oss skapa ditt spelkonto

Det kostar ingenting och tar bara en minut.