Hos Miljonlotteriet kan du vinna jackpott både på bingo och skraplotter

Allt du behöver veta om våra jackpottar

Vad är egentligen skillnaden mellan jackpott och jackpot? Vad vinner man? Men framförallt, hur vinner man? Vi förklarar allt du behöver veta!

Jackpott – för dig som vill vinna ofta

Jackpottar hittar du i vårt bingorum och det finns gott om dem där. Förra året gick totalt 2 161 stycken till ett värde över fyra miljoner kronor ut. Det blir i snitt sex jackpottvinnare om dagen! 

Våra jackpottar växer hela tiden och du kan vinna allt från 200 kronor till 200 000 kronor. För att du ska ha chans till att bli en av de som jublar framför datorskärmen behöver du gå in i vårt bingorum och köpa minst ett valfritt bingospel. Ett spel kostar från 3 kronor och du betalar med kontanter, bonuspengar eller vinstkontomedel.

Hur du får jackpott beror på vilket spel du köper. Gemensamt för de alla är att du behöver få fulla rader inom ett visst antal bollutrop. Du ser exakt vad som krävs för jackpott i varje spel. 

Se våra aktuella bingojackpottar här >>

Jackpot  för dig som vill vinna stort

Fyra gånger om året har du chans att vinna vår stora jackpot. Att vinna den har vid tidigare tillfällen inneburit att man blir miljonär. Vem som vinner avgörs i en dragning där alla sålda prenumerationslotter deltar. För varje såld lott ökar jackpotsumman och du kan se den aktuella summan i räkneverket högst upp på vår hemsida.

För att ha chans att vinna dragningen finns det bara en sak att göra: Bli månadsprenumererat på vår Original- eller Resanlott!

Du kan läsa mer om vår jackpotdragning här >>

Vill du ha chans att vinna?

Prova jackpottlyckan i vårt bingorum här >>
Bli prenumerant på lotter och jackpotchanser här >>