I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 30 april till den 6 maj avslöjar vi här nedan. 

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag - Onsdag

Du får bonus på dina insättningar
Den här veckan får en utmärkt start. Åtminstone om du är sugen på att få dubbelt så mycket spel för pengarna. När du gör en insättning så ger vi tillbaka 100% av summan du satte in. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Kul! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Torsdag – Söndag

Spela för 40 kr & få 20 kr i bonus
När påskharen levererar påskägg fulla med godsaker vill vi också vara generösa. Därför får du 20 kronor i bonus utav oss varje gång du spelat för 40 kronor kontant. Har du tur kan det ge dig en anledning att fira något mer än bara påskLäs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Tisdag

Lyckohjulet
På tisdag sker en spännande dragning på bingorummets lite annorlunda Lyckohjul. Precis som vanligt gäller det att satsa på ett nummer och hålla tummarna. Det som inte är lika vanligt är vinsten – en stjärnvinst på minst 240 kronor i bonus.

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Onsdag

Expeditionen
Expeditionen är tävlingen som lätt kan upplevas som en äkta vildmarksexpedition i tropisk snårskog. Här finns heta vinstchanser och otroliga upplevelser, men vägen dit är minst sagt trasslig. Tar du dig igenom vår djungel av frågor har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Torsdag

Tidsmaskin
På torsdag tar vi med dig på en resa tillbaka till historiska händelser och minnesvärda stunder. Du kommer att få fem frågor vars svar alltid är ett årtal, frågan är om du minns vilket?

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Fredag

Filmtipset
På fredag ska vi ha filmkväll i bingorummet. Det går faktiskt. Tillsammans ska vi ta oss igenom ett par gamla rullar, men inte på det sättet du är van vid. Istället för att titta på film kommer vi ställa kluriga frågor om film. I potten står ära och beröm, men även 100 kronor i bonus.

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Lördag

Vem där?
”Vem där” är tävlingen där vi riktar strålkastarna mot fyra välkända och berömda personer – utan att tala om vilka de är. Det blir din uppgift att lista ut. Men viktigast av allt: vad har de gemensamt? Hittar du kopplingen kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Söndag

Spelningen
På söndag är det dags att du plockar fram dina musikaliska talanger. Förutom bingo kommer vi nämligen att spela Spelningen – en fartfylld musiktävling. Kan du sångtexten kan du vinna 100 kronor i bonus. Perfekt om din spelplånbok sjunger på sista refrängen.

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag till lördag: Du får bonus på din insättning
Du får 100 % tillbaka en insättning om dagen när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 2 april 2019 till klockan 23:00 lördagen den 7 april 2019. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 8 april 2019.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 8 april 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.
 
Söndag: Spela Skattjaken för 10 kr och få 5 kr i bonus
När du köpt och spelat färdigt Skattjakten för 10 kronor med kontanter, får du 5 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 8 april till klockan 23:00 den 8 apri 2019.
 
Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart Skattjakten för 10 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.