Du är bjuden på påskfest!

Välkommen på påskfest i bingorummet! Hos oss kan du leta efter påskägg fyllda med varuvinster, frossa i bonusar och umgås med glada bingovänner. En fest utan dig vore jättetrist, kom med!

När? 
Vi drar igång firandet klockan 14:00 på onsdag, den 28 mars, och håller på fram till och med klockan 20:00 måndagen den 2 april. En riktigt långkörare alltså!

Var?

I bingorummet, såklart! Finns inget bättre eller lämpligare ställe.

Hur?
Att vara med är lika enkelt som kul. Festen utspelar sig i chatten i bingorum 1 när en chattvärd är på plats, och det enda du behöver göra är att gå in i bingorummet och vara delaktig i chatten. 
Festens program:

Påskfrågor - Om du är kunnig inom ämnet påsk har du stor chans att vinna en påskpresent. Presenten innehåller 80 kronor i bonus och blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Påskfrågorna dyker upp på onsdag till måndag från klockan 14:00 till 17:00. För att kunna vinna behöver du ha köpt minst en bricka i det pågående bingospelet när frågan släpps. Det mest kluriga är nog inte frågan i sig, utan att chattvärden inte kommer förvarna innan en fråga kommer. Vad beredd!

Äggjakt - Från klockan 18:00 till 20:00 fredag till måndag har vi gömt ett påskägg på ett märkligt ställe. Med hjälp av fyra ledtrådar, där vi beskriver gömstället, ska du lista ut vart ägget är gömt. Om du är en av de tre första som mejlar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du ett påskägg. Våra ägg är fyllda med varuvinster till ett värde av 240 kronor. Du väljer själv vilken vinst från vår vinstshop du vill få hemskickad för summan. För att kunna vinna behöver du ha omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna.

Välkommen!

Vad vill du göra nu?

Jag vill till bingorummet >>

Jag vill hellre skrapa en lott >>

Jag vill göra en insättning >>