Villkor för Schlagerbonus

Gör dig redo för en glamourös spelning

Vill du kamma hem en oförglömlig vinst? Det är hos oss det sker. Gör dig redo för en spännande spelning. Vi hejar på dig!

Är en miljonvinst din melodi? Kan en bingojackpott få dig att dansa? Om svaret blir ett sjungande ja vill vi tipsa dig om vårt Schlagerbingo och om lotten Schkrapet. Två glamourösa spelnyheter som är här på ett snabbt besök under rådande mello-tider. För att göra det extra festligt ger vi dig  upp till 225 kronor i bonus och ett presentkort på blommor (värde 40 kronor) när du gör din första insättning. Perfekt för dig som diggar vinstchanser.

Gör så här för att få din Schlagerbonus:
- Gör en insättning (minsta insättningssumman är 50 kronor)
- Spela för din insättning
- När du omsatt din insättning får du samma belopp du satt in extra utav oss – dubbelt så mycket spel alltså!
- Exempel: Sätt in 50 kronor, så får du 50 kronor i bonus och ett presentkort på blommor till ett värde av 40 kronor.

Klicka här för att göra en insättning >>

Läs våra bonusvillkor >>

OBS! Kampanjen gäller tyvärr ej längre

Våra bonusvillkor:
Du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning. Dina spelköp betalas i första hand med eventuellt bonusbelopp och därefter med kontanta medel. Som mest kan du få 225 kronor i bonus. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du behöver ha omsatt din insättning inom 90 dagar efter att din insättning gjordes för att erhålla bonusbeloppet. Presentkortet på blommor är värt 40 kronor och går att nyttja i alla Euroflorist-butiker. Erbjudandet gäller dig som gör din allra första insättning på miljonlotteriet.se

Låt oss skapa ditt spelkonto

Det kostar ingenting och tar bara en minut.