Var med i Miljonlotteriets chatttävling och vinn blomsterpaket!

Härligt blomsterpaket

Har ni tänkt på att fem minuters besök i en blomsteraffär genererar en veckas glädje? Och glad vill väl alla känna sig? Var med i veckans chattävling så blir kanske du en av de lyckliga vinnarna av boken Lindas blommor plus ett par blomkort att köpa blommor för!

I den här boken välkomnar Linda läsaren in i sin blomstervärld, fylld av ljuvliga buketter, vackra dekorationer, enkla presenter och personliga tips. Här finns blommor till både fest och vardag i fantastiska kombinationer som ger favoriter för hela året.

Linda Ihreskog arbetar sedan flera år tillbaka som florist i Malmö. Parallellt jobbar hon med olika tv-produktioner på Sveriges Television. Ända sedan barnsben har blommor och växter varit hennes största intresse, och nu delar hon äntligen med sig av sina rika erfarenheter och fantastiska kreativitet. Läs mer om boken här >>

Vill du läsa mer om hur ett chattspel går till? Läs mer här >>

Erbjudandet just nu:
Vinn ett vårpaket innehållande "Lindas blommor" värde 200 kronor samt två blomsterkort värde 80 kronor. Tävlingen pågår slumpmässigt hela veckan så fort en chattvärd är på plats och ger ut chattspelet Blommor på latin. Chattvärdar befinner sig i bingorum ett.

När:
Måndag till söndag (1-7 april 2019).

Villkor:

För att kunna vinna i chattävling Blomsterpaket måste du ha en bricka i det pågående spelet som frågan ställs i. Du måste även ha omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna.

Till Bingot >>


Fler erbjudanden denna veckan >>