Bingovärden Dania tipsar om roliga spel och tävlingar.

Dania tipsar om populära chattspel

Vår chattvärd Dania gillar när det händer roliga saker i chatt- och i bingorummet. Vi frågade henne vilket chattspel som är mest populärt i sommar och vilket som är hennes personliga favorit.

Roliga chattspel
"Vi har ett gäng med roliga chattspel som kommer flera gånger om dagen när en chattvärd är på plats i chatten som ligger i anslutning till bingorummet. Den som snabbast skriver korrekt svar vinner alltid minst 10 kronor att spela för. Ibland kör vi även att det är fler vinnare än bara den första med snabbast rätt svar. Då är det extra kul när fler får ta del av vinsten."

Danias favorit
"Ett av våra chattspel som heter "Bingo" tycker jag om mest, det är väldigt roligt och även väldigt uppskattat bland våra kunder. Det går ut på att chattvärden talar om att bingo ska spelas i nästa chattspel och att man ska välja tre nummer från 1–75. När man fått sina alla tre nummer dragna av bingoslumpen skriver man BINGO i chatten. Då kollar bingovärden så att siffrorna har blivit dragna och en chattvinst kan delas ut till vinnaren. Alla som befinner sig i bingorummet får vara med och delta."

Vill du veta mer om våra chattspel? Läs mer här

Välkomna in till chatten och spela bingo!

Spela bingo
Beställ lotter som gör skillnad