Tävla i Miljonlotteriets chattävling Expeditionen och vinn bonus.

Expeditionen

På med safariskjortan och tropikhjälmen – vi ska ut i en djungel av kluriga djurfrågor.

Expeditionen är tävlingen som lätt kan upplevas som en äkta vildmarksexpedition i tropisk snårskog. Här finns heta vinstchanser och otroliga upplevelser, men vägen dit är minst sagt trasslig och du behöver vara uppmärksam så att du inte tar ett snedsteg och snubblar på mållinjen. Tar du dig igenom vår djungel av frågor har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Hur går det till?
Strax efter klockan 18 på onsdag ger vi oss iväg och då får du den första frågan. Antalet frågor varierar, men chattvärden talar alltid om hur många frågor kvällens Expedition har. Skriv upp svaret på varje fråga, du kommer behöva kryssa mellan svaren senare i jakten på det hemliga ordet. Det är nämligen bara en bokstav från varje svar som behövs för att du ska kunna hitta det hemliga ordet. Det är antingen den första eller sista. Du får alla frågor i rätt ordning. När du tror dig veta vilket ord vi söker mejlar du inte ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se

Djungelns lag gäller – de tre första personerna som skickar in rätt svar vinner 100 kronor var att spela för. Som vanligt är det endast en gissning per person som gäller. För att kunna vinna behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna. Lycka till!

Ta mig till bingorummet >>