Gisela är ny chattvärd hos Miljonlotteriet.

Säg hej till vår nya chattvärd Gisela!

Vi har fått ett efterlängtat tillskott i bingofamiljen. Välkommen till Miljonlotteriet Gisela.

Våra chattvärdar finns på plats både vardagar och helger från klockan 14 fram till 22 för att du ska trivas extra bra när du spelar bingo hos oss. Chattvärdarna har stenkoll på alla spel, tävlingar och svarar på allt du behöver veta i vårt bingorum. Dessutom delar de ut chattvinster så att du kan vinna en extra slant att spela för. 

Så vem är då Gisela? Här kommer några snabba frågor.

Vilket år är du född? 

– 1983

Vart bor du och var är du uppväxt?

– Bor i Majorna, Göteborg, men är född och uppvuxen i en liten by utanför Östersund.

Vad är ditt största intresse?

– Mitt största intresse är film och foto, men jag har också runt 80 krukväxter så det går väl inte komma ifrån att det också är ett intresse!

Vad är det roligaste med att jobba som chattvärd?

– Att få lära känna alla som spelar och dela ut vinster som förhoppningsvis kan leda till en bingojackpott.

Vilket är ditt favoritbingo på Miljonlotteriet, och varför?

– Jag gillar spel som inte går för snabbt, så jag föredrar variantbingo för då är det 5 dragningar så man får mycket bingo för pengarna och större chans att vinna en rad. Jag gillar Zoobaloo! Det är ju faktiskt ett klassiskt bingo, med 5 dragningar precis som i variantbingo. En bricka kostar 10 kronor och jackpotten startar alltid på 5 000 kronor och faller ut inom 56 bollar. Dessutom har jag fått höra att bingospelet skapades med hjälp av våra kunder, och det är ju extra kul när våra kunder får vara med och bestämma.

Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?

– Om jag vann 10 miljoner så skulle jag köpa ett hus i södra Portugal och bjuda dit hela familjen på en storslagen middagsbjudning (när corona är över såklart). Sedan skulle jag helrenovera min husbil som är en gammal Volkswagen T3 så att den kan rulla långa sträckor utan problem.

Bästa minne/upplevelse?

– Ett av mina bästa minnen är från när jag var på Galapagos. Jag hade hört talas om en makalös strand som bara gick att nå genom en ganska lång och snårig vandring genom skogen. En morgon bestämde jag mig för att kliva upp tidigt innan solen blev för het och ta stigen genom skogen för att se om stranden verkligen levde upp till beskrivningen. En timmes vandring och även om solen inte var riktigt uppe än så var det varmt och klibbigt. När jag närmade mig stranden blev vegetationen lägre tills det bara var sand. Sand överallt och vågorna som bröts när de slog upp på stranden. Jag var helt ensam på en milslång strand med den finaste sand jag någonsin upplevt. Jag promenerade bort mot några mangroveträd och helt plötsligt hör jag några fnysningar, jag tittar runt och upptäcker flera havsleguaner som har lagt sig i skuggan under träden. Det var bara jag, naturen och leguaner och jag kände mig verkligen ett med naturen.

Spela bingo
Beställ lotter som gör skillnad
Kolla in nya spelet Stödhjulet