Fira Halloween med Miljonlotteriet

Ku(s)ligheter i bingorummet

Känner du för att umgås med någon från andra sidan? Du vet väl att ni kan utföra en konversation med hjälp av en bräda med alfabet? Det enda du behöver är ett tangentbord, en internetuppkoppling och några bingovänner.

Mörker är väl kanske aldrig trevligt, men under halloween kan det vara rent av obehagligt. Då kan det vara skönt att låta datorskärmen lysa upp i allt det svarta. Att du dessutom hittar bingovänner, chattvärdar och roliga aktiviteter på andra sidan datorskärmen gör halloween till en hemskt rolig högtid istället. I alla fall inne i bingorummet. Där har bland annat storfavoriten Femkronan klätt ut sig och blivit Spökbingo. Dessutom utspelar sig inte mindre än två läskiga tävlingar i bingorummet under veckan. 

Spökkrysset på onsdag klockan 18 till 20
Det sägs att under fullmåne kan den man minst anar förvandlas till något riktigt otäckt. Precis det har hänt med vårt kära Bingokryss. Från att vara ganska ofarlig och harmlös har vårt kryss gått och blivit riktigt obehagligt. Det rent av kryllar av obehagligt många tomma rutor som du behöver fylla upp med otäcka ord. Fina vinstchanser är dock oförändrat. I potten finns flecceplädar, värde 240 kronor, som ska tävlas ut till tre vinnare. Du kan se korsordsmallen och läsa mer om tävlingen här nedan.
Spökvandring på lördag klockan 18 till 20

Du kanske inte tror på spöken, men hur har vi annars kunnat sätta ihop en spökvandring? Var med och hör om otäcka spöken och dess historia så kommer du snart att förstå att de faktiskt finns på riktigt. Eller? Hur som helst så har du chans att vinna en gjutjärnsgryta, värde 600 kronor, om du är den första som listar ut det rätta svaret på chattvärdens fem ledtrådar och mejlar in det till vinnare@miljonlotteriet.se.

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

miljonlotteriet

Så här funkar krysset: Varje halvtimma får du en fråga vars svar ska in i korsordet här ovanför. Frågorna ställs i oordning, så var uppmärksam. Vi är ute efter det ord som bildas i de gulmarkerade rutorna. När du tror dig veta det rätta ordet mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Du vinner om du är en av tre som mejlar in rätt svar först, samt har omsatt minst 100 kronor i kontanter de senaste 7 dagarna.