Skrämmande läskigheter i Miljonlotteriets bingorum.

Skrämmande ku(s)ligheter i bingorummet

Känner du för att umgås med någon från andra sidan? Du vet väl att ni kan utföra en konversation med hjälp av en bräda med alfabet? Det enda du behöver är ett tangentbord, en internetuppkoppling och några bingovänner.

Mörker är  aldrig trevligt, men under halloween är det rent av obehagligt. Då kan det vara skönt att låta datorskärmen lysa upp i allt det svarta. Att du dessutom hittar bingovänner, chattvärdar och roliga aktiviteter på andra sidan datorskärmen gör halloween till en hemskt rolig högtid. I alla fall inne i bingorummet. Bland annat har storfavoriten Femkronan klätt ut sig och blivit Spökbingo. Som om inte det vore nog kommer våra chattvärdar troligtvis att skrämma dig med sina plötsliga spökfrågor och erbjuda dig Bonus eller Godis om du är först med att svara rätt på frågan. 

Och du, ett halloweeparty utan dig vore helt fruktansvärt. Du vågar inte missa detta..

Andra ku(s)ligheter i veckan: 

Läskig bonuskod på tisdag klockan 18 till 20
Varför jaga spöken när du kan fånga en bonuskod istället? Precis som med spöken är vår kod svår att se och du behöver ett gott tålamod. Lyckas du håva in hela koden och matar in den på "Mina sidor" dyker en bonus upp i din spelplånbok.

Spökkrysset på fredag klockan 18 till 20
Det sägs att under fullmåne kan den man minst anar förvandlas till något riktigt otäckt. Precis det har hänt med vårt kära Bingokryss. Från att vara ganska ofarligt och harmlöst har veckans kryss gått och blivit riktigt obehagligt.. En vinstchans på 100 kronor i bonus är dock oförändrat! Läs mer om krysset och se korsordsmallen här >>

Spökvandring på lördag klockan 18 till 20
Du kanske inte tror på spöken, men hur har vi annars kunnat sätta ihop en spökvandring? Var med och hör om spöken från hela Sverige så kommer du snart att förstå att dom faktiskt finns på riktigt. Samtidigt har du en chans att vinna 100 kronor i bonus.

Skräckresa på söndag klockan 18 till 20
En resa till Italien behöver inte innebära färsk pasta och varma dopp i Medelhavet. Spöken och demoner känns mer aktuellt i kväll. Cecilia med dig på en läskig resa till världens mest hemsökta ö - den italienska skräckön Poveglia. Du kan förvänta dig en riktig skräckupplevelse, och tar du dig igenom hela resan kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs om våra kampanjvillkor här >>