Tävla i Miljonlotteriets chattävling Kryssningen och vinn bonus

Kryssningen

Kryssa i ett hav av kluriga frågor och vinn bonus!

På söndag avgår vårt stora Kryssningsfartyg från bingohamnen. Varje färd tar dig till en spännande plats där du får kryssa bland kluriga frågor. Svaren på frågorna leder till ett hemligt ord – listar du ut det har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Hur går det till?
Strax efter klockan 18 drar vi igång, och då får du den första frågan. Antalet frågor varierar, men chattvärden talar alltid om hur många frågor kvällens Kryssning har. Skriv upp svaret på varje fråga, du kommer behöva kryssa mellan svaren senare i jakten på det hemliga ordet. Det är nämligen bara en bokstav från varje svar som behövs för att du ska kunna hitta det hemliga ordet, och det är antingen den första eller sista. Du får alla frågor i rätt ordning. När du tror dig veta vilket ord vi söker mejlar du inte ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se

De tre första personerna som skickar in rätt svar vinner 100 kronor var att spela för. Som vanligt är det endast en gissning per person som gäller. För att kunna vinna behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna. Lycka till!

Ta mig till bingorummet >>