Tävla i Miljonlotteriets chattävling Lyckohjulet och vinn bonus

Lyckohjulet

Sätt snurr på bingorummets Lyckohjul och vinn Stjärnvinsten

Att ett Lyckohjul förknippas med lycka är ju inte konstigt. Det framgår ju i namnet. Dessutom finns stjärnvinster i lyckohjul, och de kan göra vem som helst glad och nöjd. På tisdag sker en spännande dragning på bingorummets lite annorlunda Lyckohjul. Precis som vanligt gäller det att satsa på ett nummer och hålla tummarna. Det som inte är lika vanligt är vinsten – en stjärnvinst på 240 kronor i bonus.

Hur går det till?
På tisdag är det Lyckohjulet som gäller. Från klockan 19 till 20 kommer chattvärden att avslöja tre ledtrådar som ger dig en hint om vårt förutbestämda nummer. Ledtrådarna kan inte ge dig ett exakt svar, utan endast en hint. Precis som med ett riktigt lyckohjul behöver du alltså satsa på ett nummer och hålla tummarna. Ditt valda nummer ska du mejla till vinnare@miljonlotteriet.se mellan klockan 20 och 21, varken före eller efter!

Strax efter klockan 21 avslöjas vårt nummer, och alla de personer som satsat rätt delar på 240 kronor i bonus. Står du som ensam vinnare går hela stjärnvinsten ner i din ficka. Vinner ingen uteblir vinsten, men då hänger den med till nästa Lyckohjul. För att kunna vinna behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna. Lycka till!

Ta mig till bingorummet >>