Denna vecka kan du vinna extra höga chattvinster i ordlekarna Baklänges, Ordjakten, Ordmixen och Ordspråk.

Ordlekar värda 30 kronor


Hela veckan kan du vinna extra höga chattvinster på utvalda ordlekar. När något av dessa spel dyker upp i chatten så får den som svarar rätt snabbast hela 30 kronor att spela för.

Baklänges
Snabba fingrar och en snabb tankeverksamhet är bra att ha när vi spelar Baklängesspelet. Bingovärden lägger ut ett ord och din uppgift är att skriva ut det valda ordet baklänges så fort som möjligt! 

Ordjakten
Ibland krånglar vi till det och slänger ut trasiga ord i chatten. Dessa ord saknar ett par bokstäver och om du är först med att lyckas klura ut vilket ord det är, blir det du som vinner en chattvinst att spela för. 

Ordmixen
Vad händer om man lägger ner ett ord i ett mixer? Det blir ett väldigt rörigt ord. Vi har mixat fler stycken! Om du är först med att lista ut vilket det ursprungliga ordet är går vinsten till dig. 

Ordspråk
Ordspråk är ett bra sätt att förmedla ett budskap eller en lärdom på.  Våra ordspråk har dock tappat ett ord och därmed hela poängen. Vilket ord saknas? 

När: Måndag–söndag kl 14–22

Villkor: För att få vara med och delta gäller det befinna sig i bingorum 1 och vara snabbast med rätt svar. Tänk på att det är viktigt att du stavar helt rätt om du vill ta hem segern.

Spela bingo
Beställ lotter som gör skillnad