Skördefest i Miljonlotteriets bingo.

Välkommen på skördefest! 

Förr i tiden ställde man till med skördefest för att fira att förråden var välfyllda med mat. Hos Miljonlotteriet arrangeras skördefest när bingorummet är fullproppat med vinstchanser. Just därför har vi dukat upp för festligheter i båda bingorummen söndagen den 1 oktober från klockan 18 till 22.

Söndagskvällens program:

I Rum 1 råder Jackpottyra tillsammans med Malin. Under kvällen rullar de fyra bingospel med högst jackpott. Brickpriset på Stjärnjacken sänks från 20 kronor till 10 kronor!
    Totalt ska tio lottpaket, innehållandes tio lotter vardera, att tävlas ut när du minst anar det – samtliga lotter med miljonchanser. Dessutom har du och två andra bingospelare chans att vinna hela 500 kronor i bonus genom att rimma. När klockan slår 18 kommer Malin att avslöja det första ordet utav fyra som du ska använda dig utav för att skriva ett rim av. Efter klockan 20 har du fått alla ord du behöver och då behöver du mejla in ditt rim till vinnare@miljonlotteriet.se för att vara med och tävla om femhundringen.

I Rum 2 räcker slantarna länge! Här snurrar enbart bingospel för max 10 kronor styck. På plats finns Sandra och hon kommer att tävla tio varuvinster till ett värde av 240 kronor vardera. Vinsttillfället kommer utan förvarning så var beredd! Du väljer själv vilken varuvinst du vill ha.
   Har du spelat för kontanter under kvällen och inte vunnit någonting? Ingen fara! När klockan slår 21 öppnar Sandra upp ”Tur i oturen” – en andra chans för de som inte vunnit något. Mejla in till vinnare@miljonlotteriet.se om du inte vunnit något alls efter att klockan slagit 21. Skriv en kort motivering om varför du behöver ett extra tillskott i spelplånboken och du är med och tävlar om 500 kronor att spela för.

Regler och villkor:
- Under kvällen kan du vinna en prylvinst - antingen ett lottpaket eller en valfri varuvinst.
- Du kan totalt vinna en femhundring i bonus under kvällen - inte en i varje rum.
- Det är okej att vinna Prylvinst + 500 kronor i bonus.
- Du kan inte få värdet på varuvinsten insatt i din spelplånbok.
- Du behöver ha en köpt bricka (betalningsmedel kvittar) i det pågående bingospelet för att kunna vinna någon av ovanstående vinster.
- En prylvinst (lottpaket eller varuvinst) räknas in som en av de tre chattspelsvinsterna du kan vinna under ett chattpass.
- Vid vinst av varuvinst har du kvällen på dig att välja bland Miljonlotteriets varuvinster. Du själv ansvarar för att lämna ditt önskade vinstval till någon av chattvärdarna under kvällen.
- Du behöver ha satt in och spelat för minst 100 kronor kontant den senaste veckan (vecka 39) för att kunna vinna någon av ovanstående vinster.