Sommarpärlor är bokstäver som leder till en bonuskod i Bingochatten

Samla bokstäver i bingochatten

När fickorna känns fulla av snäckor och stenar kan det vara dags att börja samla på något annat. Sommarpärlor till exempel. Sommarpärlor är bokstäver som leder till en bonuskod, vilken ger dig en hemlig bonussumma!

Likheten mellan äkta pärlor och sommarpärlor är stor. Båda varianterna är extremt åtråvärda och värdefulla, och kräver ett visst tålamod för att hitta. Den som är ute efter en hemlig bonussumma har dock mycket större nytta av sommarpärlor än äkta pärlor. Försök att mata in en rund liten pärla som bonuskod så förstår du vad vi menar... 

Hur går det till?
Under två timmar kommer chattvärden att dela ut åtta bokstäver. Det är viktigt att du noterar alla bokstäver, för när klockan blir 20 bör du ha samlat åtta olika bokstäver. Chattvärden avslöjar inte bokstäverna i rätt ordning, utan du behöver lista ut vilket ord bokstäverna blir. Precis som en ordmix. När du tror dig veta vilket ord vi söker, så klickar du på "Min sida" i menyn här till vänster och sedan klickar du på "Bonuskod". Mata in ordet där och du får en hemlig summa att spela för. Koden är aktiv från klockan 20:00 till 20:30. Alla deltagare i tävlingen blir vinnare!

Ta mig till bingorummet! >>