Miljonlotteriet firar sommar med roliga chattaktiviteter

Sommartider i bingorummet

Oavsett hur du känner när du tittar ut genom ditt fönster så kan vi garantera att det är sommartider i vårt bingorum. Från och med vecka 28 kommer vi bjuda på sommarspecial varje helg!

Strålande sommartider innebär härliga bingotider. Våra chattvärdar står redo med nya roliga tävlingar. I vårt bingorum kan du uppleva den bästa sommaren.

BingoSemestur – Häng med oss när vi besöker svenska sevärdheter. Lista ut vilket klassiskt utflyktsmål som chattvärden beskriver och du har chans att vinna 100 kronor att spela för.

SommarSpelning – Lotta på Liseberg, Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Den svenska sommaren innebär sköna allsånger. Var med och sjung i bingochatten och tävla om 100 kronor.

BingoCamping – Följ med på campingsemester och upplev svenska, självklara sommarställen. Chattvärden beskriver de olika platserna i form av frågor från vilka du ska lista ut ett hemligt ord. Ta chansen att vinna 100 kronor att spela för.

SommarPärlor – Varför samla på stenar eller snäckor när du kan samla bokstäver? Chattvärden avslöjar åtta bokstäver som tillslut bildar en bonuskod. Detta är en tävling där alla som är med får ta del av vinsten.

Psst! Titta i chattschemat för att se vilken tävling vi kör i helgen.