Tävla i Miljonlotteriets chattävling Spelningen och vinn bonus

Spelningen

Är du med på noterna när det gäller sångtexter? Då kommer du kunna göra bra ifrån dig på vår Spelning. Kom med och sjung i bingochatten!

På söndag är det dags att du plockar fram dina musikaliska talanger. Förutom bingo kommer vi nämligen att spela Spelningen – en fartfylld musiktävling. Kan du sångtexten kan du vinna 100 kronor i bonus. Perfekt om din spelplånbok sjunger på sista refrängen.

Hur går det till?
Med start klockan 18 kommer du att under två timmar ryckas med i ett par välkända sångtexter. Du får varken veta artist eller låttitel. Varje vers saknar ett ord och du behöver lista ut vilket. Skriv upp alla saknade ord i den ordning du får dem, så bildar dem en högst poetisk mening tillsammans. När du tror dig ha den rätta meningen mejlar du in den till vinnare@miljonlotteriet.se

De tre första personerna som skickar in rätt svar vinner 100 kronor var att spela för. Som vanligt är det endast en gissning per person som gäller. För att kunna vinna behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna. Lycka till!