Tävla i Miljonlotteriets chattävling Vem där och vinn bonus

Vem där?

”Vem är jag, och vad gör jag här?” Det är precis det du ska lista ut!

”Vem där” är tävlingen där vi riktar strålkastarna mot fyra välkända och berömda personer – utan att tala om vilka de är. Det blir din uppgift att lista ut. Men viktigast av allt: vad har de gemensamt? Hittar du kopplingen kan du vinna 100 kronor i bonus!

Hur går det till?
Chattvärden presenterar våra fyra kändisar genom personbeskrivningar. Den första beskrivningen dyker upp strax efter klockan 18 och därefter löper det på med jämna mellanrum. När du listat ut vilka de fyra personerna är så kommer du snart förstå att det finns ett samband mellan dem. Det är alltså något som de har gemensamt. En sista ledtråd om just detta avslöjas efter den fjärde personbeskrivningen, och det är den gemensamma nämnaren som du ska mejla in till vinnare@miljonlotteriet.se om du vill ha chans att vinna extra slantar att spela för.

De tre personer som svarar rätt först vinner 100 kronor i bonus. Som vanligt är det endast en gissning per person som gäller. För att kunna vinna behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste sju dagarna. Lycka till!