Miljonlotteriets startbonus ger dig upp till 225 kronor extra att spela för

Kom igång med bonus

Är du ny här? Eller har du varit kund hos oss ett tag utan att ha gjort en insättning? Då vill vi berätta att när du gör din första insättning hos oss, så får du upp till 225 kronor extra att spela för. Och fina vinstchanser såklart!

Det är inte varje dag som vi har en aktiv insättningskampanj på miljonlotteriet.se. Förutom för de som gör sin första insättning. Den enkla anledningen till varför är för att vi vet hur det kan vara att prova något nytt. Det är pirrigt, inte alltid helt självklart och kanske lite läskigt. Så, när du gör din första insättning ser vi till att ge dig upp till 225 kronor i bonus tillbaka. Då kan du bekanta dig med oss rejält och förmodligen hinner du hitta en spelfavorit bland våra digitala skraplotter eller bingospel som har priser från 3 kronor. Det räcker med att du sätter in 50 kronor för att du ska få bonus tillbaka.

Så här gör du för att få din startbonus:
1. Gör en insättning
2. Spela för din kontanta insättning
3. När du omsatt din insättning kommer du få samma belopp som du satte in extra av oss. Som mest kan du få 225 kronor i bonus
4. Exempel: Sätter du in 50 kronor får du alltså 50 kronor extra i bonus att spela för av oss

Erbjudandet gäller dig som gör din allra första insättning på miljonlotteriet.se och gäller endast fram tills 2019-11-27 kl 10.00, efter det kommer vi inte längre att ha kvar någon startbonus.

Knapp

 

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

OBS! Startbonusen gäller endast tom 2019-11-27 kl 10.00.