Spela Miljonlotteriets bingospel Himlaspelet för endast två kronor.

Himmelskt kul bingo!

Himlaspelet kostar endast två kronor och jackpottarna stiger i raketfart!

I det här klassiska bingot ska du fylla en rad med fem nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Lyckas du med det inom 8 bollar är det bara att gratulera till jackpotten!* Annars är det den som snabbast får en full rad inom 75 bollar som vinner vinstpotten**. Jackpotten stiger uppåt varje gång man köper en bricka i spelet. Den startar på 3 000 kronor och ju fler brickor vi säljer ju högre kan den bli. 

Kort om spelet:
• Himlaspelet är ett bingospel för endast två kronor.
• Jackpotten startar på 3 000 kronor. 
• För att spela bingo måste man ha pengar i sin spelplånbok därefter behöver man bara välja hur många brickor man vill ha och klicka på ”KÖP” därefter sedan sköter sig spelet av sig självt. 
• Eventuell vinst hamnar i spelplånboken, som man sedan enkelt kan göra ett uttag från.
• Alltid kontanter när man vinner i bingo.
• Lär känna nya bingovänner samtidigt som du spelar bingo. Våra chattvärdar finns på plats i chatten varje dag klockan 1422. Fråga dem gärna om du behöver hjälp eller undrar över något. 

*Jackpott = För varje bricka som säljs så går en viss procent till jackpotten. Det vill säga att den startar på 3 000 kronor och ju fler brickor vi säljer ju högre kan den bli. För att vinna en jackpott måste man få BINGO inom ett speciellt antal bollar. 
**Vinstpott = För varje bricka som säljs så går även en viss procent till vinstpotten. Den baseras på hur många bingobrickor som säljs i omgången. Vinstpotten går ut till den som snabbast får BINGO varje spelomgång.

Spela bingo
Upptäck nya succéspelet Stödhjulet
Beställ lotter som gör skillnad