Miljonlotteriets kunder såg till att tusentals utsatta barn fick en härlig sommar att minnas.

2 892 barn fick ett bättre sommarlov – tack vare dig!

Visst känns det extra bra i hjärtat att veta att pengarna från ditt lottköp har gått till sommarläger för barn som lever i familjer som har det tufft hemma. Barn som annars känner oro inför det långa sommarlovet och som får en klump i magen över frågan ”Vad har du gjort i sommar”? Ditt lottköp har bidragit till att 2 892 barn runt om i Sverige har fått glada sommarminnen att berätta om i skolan. 

225 läger

Alla barn är värda ett fint sommarlov. I sommar har IOGT-NTO-rörelsen anordnat 225 läger från norr till söder. Ditt lottköp gjorde det möjligt.

443 eldsjälar

En del saker går inte att värdera i pengar som skratt, kramar och vuxen trygghet. 443 ideella eldsjälar har hjälp till att skapa äventyr och gemenskap över hela landet. Ditt bidrag har varit otroligt värdefullt.

Tillsammans gör vi skillnad på riktigt

Sommarlägerlotten och gåvokortet har gjort det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att arrangera fler roliga kojbyggarläger, cirkuskollo och vildmarksläger till barn och unga som behöver dem som mest. Ett sort tack för att du är med och göra skillnad. På riktigt.