Tack vare Miljonlotteriets kunder fick tusentals utsatta barn fick en härlig sommar att minnas.

4 200 barn fick ett bättre sommarlov – tack vare dig!

Visst känns det extra bra i hjärtat att veta att pengarna från ditt lottköp har gått till sommarläger för barn som lever i familjer som har det tufft hemma.

Barn som annars känner oro inför det långa sommarlovet och som får en klump i magen över frågan ”Vad har du gjort i sommar”? Ditt lottköp har bidragit till att 4 200 barn runt om i Sverige har fått glada sommarminnen att berätta om i skolan. 

350 läger

Alla barn är värda ett fint sommarlov. I sommar har IOGT-NTO-rörelsen anordnat 350 läger från norr till söder, med och utan övernattning, kort och långa aktiviteter. Ditt lottköp gjorde det möjligt.

570 eldsjälar

En del saker går inte att värdera i pengar som skratt, kramar och vuxen trygghet. 570 ideella eldsjälar har hjälp till att skapa äventyr och gemenskap över hela landet. Ditt bidrag har varit otroligt värdefullt.

– De har varit mycket viktigt och uppskattat speciellt i år att vi kunde genomföra läger i Coronatider, berättar en ledare.

Tillsammans gör vi skillnad på riktigt

Sommarlägerlotten och gåvokortet har gjort det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att arrangera fler roliga kojbyggarläger, cirkuskollo och vildmarksläger till barn och unga som behöver dem som mest. Stort tack för att du är med och gör skillnad. På riktigt.