Du som spelar hos Miljonlotteriet hjälper till att göra skillnad

Tillsammans gör vi fler till vinnare

Det här är lotteriet för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Hos Miljonlotteriet ger varje lott du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Gå med i dag och stöd IOGT-NTO-rörelsens viktiga arbete som räddar liv. 

Vi drömmer om en bättre värld, där ingen far illa av alkohol och andra droger. Det har varit drivkraften sedan 1964, när Miljonlotteriet startade. Tack vare lotteriet är det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att rädda liv och bekämpa allvarliga samhällsproblem. Det finns också många barn och ungdomar som mår dåligt för att någon i deras närhet missbrukar. Därför arrangeras till exempel över 70 sommarläger för barn, höstaktiviteter för unga och kamratstöd för olika åldrar. Tillsammans har vi sedan år 2000 gett nära 2 miljarder kronor som omvandlats till trygga och bra verksamheter. 

Vill du vara med och göra skillnad? Beställ lotter i dag, så har du dessutom har du chans till en vinst som kan förändra ditt liv. Vi tycker nämligen att goda gärningar är värda att belönas.

Skrapa en lott på MiljonlotterietBli prenumerant på Miljonlotteriet

Det finns massor att läsa
Längre ner kan du läsa om några av de insatser som görs inom IOGT-NTO-rörelsen. Du kan läsa ännu mer om rörelsen på deras egen hemsida: iogtntorörelsen.se.